Τετάρτη 26 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η "Συμπαράταξη" στο Internet

Με την ευχή "να ξεπεράσουν τις προσδοκίες μας οι προτάσεις όσων έχουν κάτι να προσθέσουν στις δικές μας επεξεργασίες" η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα" άπλωσε τα φτερά της και στο Internet.

"Παραμένοντας εραστές της συζήτησης σε μια πραγματική γειτονιά με ορατούς συνομιλητές" - όπως υπογραμμίζει στο σχετικό ενημερωτικό του δελτίο το Γραφείο Τύπου της Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας Λεων. Αυδή - "δεν αρνούμαστε την κυκλοφορία στο Διαδίκτυο".

Ετσι απευθύνει το "καλώς σάς βρήκαμε" σε όσους ήδη βρίσκονται από καιρό στο δίκτυο και θεωρώντας χρήσιμο και αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας ανυπομονούσαν να συναντηθούν σ' αυτό με τη "Συμπαράταξη για την Αθήνα".

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Συμπαράταξης είναι:

http://www.avdis.gr και η ηλεκτρονική ταχυδρομική θυρίδα της: symparataxh

  • otenet.gr

Στη σελίδα της - που η Συμπαράταξη θα ενημερώνει καθημερινά - μεταξύ άλλων θα βρείτε ανοιχτή επιστολή του υποψηφίου Δημάρχου της Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης Λεων. Αυδή προς τους κατοίκους της Αθήνας και ακόμα τη διακήρυξη και το πρόγραμμα του συνδυασμού, δελτία Τύπου και άλλες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της Συμπαράταξης εντός και εκτός διαδικτύου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ