Κυριακή 13 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να λέγεται Πετρούπολη, αλλά τα νταμάριαέγιναν φιλόξενα για τους ανθρώπους του μόχθου. Τα λαϊκά προβλήματα αντιμετωπίζονται προς όφελος των ανθρώπων της. Δημιουργικό το έργο και στον πολιτισμό, στον αθλητισμό κι άλλα πολλά. Εκεί, πάνω στους βράχους, υπάρχει μια πόλη, που αναπτύσσεται σε σύγχρονους ρυθμούς, αλλά πάντα με γνώμονα, στόχο και σκοπό τον εργαζόμενο άνθρωπο και το καλό του.

Πώς έγιναν όλα αυτά, που, σήμερα, κάποιος παρατηρεί ακόμα και με μια μικρή επίσκεψη στην πόλη; Επίμονη διεκδίκηση. Συλλογικότητα. Αγώνες μαζί με το λαό και πάντα δίπλα στους εργαζόμενους. Αυτά θεωρεί ο δήμαρχος Πετρούπολης Γιώργος Γιώγος σαν το "μυστικό της επιτυχίας" της δημοτικής αρχής της πόλης. Ενα μήνα πριν τη λήξη της θητείας τους, τόσο ο δήμαρχος, όσο και όλοι οι συνεργάτες του δε φοβούνται να σταθούν, για μία ακόμα φορά, απέναντι από τους δημότες.

Με το σύνθημα: "Πάμε στις δημοτικές εκλογές, με πλήρη εμπιστοσύνη στην κρίση των συμπολιτών μας", ο Γ. Γιώγος προχωρά στα βήματα του προηγούμενου αγωνιστή δημάρχου Νίκου Παξιμαδά,με μοναδική "κληρονομιά" την ίδια διεκδικητική και αγωνιστική πολιτική.

Εδώ και τέσσερα χρόνια, ο δήμαρχος Πετρούπολης έχει αποδείξει ότι μοναδικός στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία μιας πόλης καλύτερης, πιο ανθρώπινης, πιο όμορφης, πιο αληθινής. Μιας πόλης με τους κατοίκους, για τους κατοίκους.

Στο δημαρχείο αυτής της ...Πετρούπολης, συναντηθήκαμε και μιλήσαμε εφ' όλης της ύλης με τον Γιώργο Γιώγο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ