Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ
Κακόγουστη φιέστα

"Τι είδους Ευρωπαίοι θα γίνουμε κ. Σημίτη, αφού καταντήσατε την Ελλάδα την πιο φτωχή χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τους συνταξιούχους τούς φτωχότερους των φτωχών της Ευρωπαϊκής Ενωσης;".

Το παραπάνω ερώτημα θέτει, με ανακοίνωσή του, στον πρωθυπουργό το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης - Υμηττού, με αφορμή τη χτεσινοβραδινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης. Επίσης, καταγγέλλει τον απερχόμενο δήμαρχο Θ. Γεωργάκη ότι προετοίμασε "κακόγουστη φιέστα".

"Η κυβέρνηση προσπαθεί να εμφανίσει δήθεν κοινωνικό πρόσωπο με τις συντάξεις πείνας που δίνει στην πλειοψηφία των συνταξιούχων και με τα φιλοδωρήματα των ΕΚΑΣ", τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης και Υμηττού καλεί όλους τους συνταξιούχους να βγάλουν και πολιτικά συμπεράσματα, ενόψει των δημοτικών εκλογών. "Με την ψήφο σας - συνεχίζει - να στείλετε ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης στην κυβέρνηση, καταψηφίζοντας τους φιλοκυβερνητικούς υποψηφίους που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, η οποία μας οδηγεί στο περιθώριο και στη φτώχεια. Αντίθετα να ψηφίσετε τους αγωνιστικούς συνδυασμούς, που με συνέπεια και ανιδιοτέλεια στηρίζουν τον αγώνα μας για τη λύση των προβλημάτων μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ