Πέμπτη 1 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Επίσκεψη στο ΙΚΑ Κοκκινιάς και περιοδεία στις γειτονιές της Αγίας Σοφίας πραγματοποιεί σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σαλπέας.Στη 1 μ.μ. θα συναντηθεί με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά και στις 6.00 μ.μ. θα κάνει περιοδεία στον Αγιο Δημήτριο (εκκίνηση από Δογάνης και Ελλης).

Αύριο, στις 9.00 π.μ. θα επισκεφτεί τις τεχνικές υπηρεσίες πολεοδομίας του δήμου και της νομαρχίας και στις 6.00 μ.μ. θα περιοδεύσει στις γειτονιές του Φαλήρου (εκκίνηση από Σμολένσκυ και Ειρήνης). Το Σάββατο στις 11.00 π.μ. θα γίνει περιοδεία στα καταστήματα της κεντρικής αγοράς Πειραιά.ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σήμερα στις 7 π.μ. κλιμάκιο της "Δημοτικής Αναγέννησης Αγίων Αναργύρων",με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γεράσιμο Θεοδωράτο,θα επισκεφθεί τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της περιοχής και στις 6 μ.μ. θα περιοδεύσει στη συνοικία "Κοκκινόπουλου".

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Σήμερα στις 7 μ.μ. πραγματοποιείται συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης" στην περιοχή "Πεύκα Βέρδη" με ομιλητή τον δήμαρχο Γιώργο Γιώγο.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης" Μιχάλης Σελέκος θα επισκεφτεί σήμερα, στις 6.15 π.μ. τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του δήμου.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Κλιμάκιο της "Προοδευτικής Αγωνιστικής Κίνησης Ελευσίνας" με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Κατερίνα Μαϊλη,σήμερα στις 7 π.μ. θα επισκεφθεί τη ΔΕΗ Ελευσίνας. Στις 2.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ και στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση της παράταξης στην Ανω Ελευσίνα. Την Παρασκευή 2 Οκτώβρη στις 6.00 π.μ. κλιμάκιο της Κίνησης θα επισκεφθεί τη Χαλυβουργική, στις 7.30 π.μ. το Λιμάνι Ελευσίνας και στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην περιοχή Συμιακά.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Συγκέντρωση πραγματοποιεί η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία",σήμερα, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Ανθούπολη, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Σοφό.Συγκέντρωση όμως θα πραγματοποιηθεί και την Παρασκευή στην πλατεία Λόφου.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" διοργανώνει συγκέντρωση στην περιοχή Νταμαράκια, στο Αιγάλεω, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Γιώτης Σατζαρίδης.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Συγκέντρωση στο Κοντόπευκο, σε καφενείο στην οδό Χίου, πραγματοποιεί σήμερα στις 7.30 μ.μ. η Κίνηση "Ανθρώπινη Πόλη".

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Σήμερα στις 8 μ.μ., ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας"Παναγιώτης Τσουκαλάς θα μιλήσει στην Καλογρέζα, στην πλατεία Αναπήρων και αύριο στον Περισσό στις 8 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο (Αιμ. Γρεβενών).

ΜΟΣΧΑΤΟ: Συγκέντρωση διοργανώνει σήμερα στις 6 μ.μ. στη διασταύρωση των οδών Λάμπρου Κατσώνη και Μακρυγιάννη,η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία",με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Πουντίδη.

ΙΛΙΟΝ: Αύριο στις 7.30 μ.μ. η "Δημοκρατική Ενότητα Ιλίου" διοργανώνει συγκέντρωση στην περιοχή του Αγ. Φανουρίου, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Τριανταφύλλου.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Γαλατσίου" θα κάνει συγκέντρωση την ερχόμενη Δευτέρα 5 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό Σωκράτους και Λέσβου (παλαιό τέρμα).

ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ: Η "Κίνηση Πολιτών Νέου Ψυχικού" θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Σοφίας αύριο στις 8 μ.μ. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μέτσης.Τη Δευτέρα 5 Οκτώβρη η παράταξη θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Πεδιάδα - Ρήγα Φεραίου στις 8 μ.μ. Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 8 το βράδυ η "Κίνηση Πολιτών Νέου Ψυχικού" διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

ΕΠΑΡΧΙΑ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ: Αύριο στις 8 μ.μ. στην πλατεία Λιβαδειάς θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης" Γιώργος Γκικόπουλος.

ΘΗΒΑ: Την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Θήβας θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Βασιλική Γκιόκα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Συσπείρωσης" Φώτης Σωτηριάδης θα μιλήσει στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής, την Κυριακή 4 Οκτώβρη στις 11 π.μ.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Την Τρίτη 6 Οκτώβρη,στις 9 μ.μ. στην παραλία της Χαλκίδας (κοντά στο ξενοδοχείο "Παλίρροια"), θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Χαλκίδας". Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ιωάννα - Σοφία Ντούρου,ενώ θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ) Εύβοιας, Δημήτρης Ραχιώτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ