Πέμπτη 8 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αδικη επίθεση

Επίθεση από τον πρόεδρο της τριμελούς επιτροπής των γιατρών στο Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς και από τον εκπρόσωπο των γιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο, δέχτηκε στη χτεσινή γενική συνέλευση των γιατρών, η Β. Ιακωβίδου,μέλος στο ΔΣ του τοπικού Ιατρικού Συλλόγου, στο οποίο εκλέχτηκε με την παράταξη "Προοδευτική Κίνηση Γιατρών".

Η Β. Ιακωβίδου δε συμφώνησε με την "πρόταση" των δύο γιατρών να συνεχιστεί η επίσχεση εργασίας, με μοναδικό αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων αναδρομικά από 1.1.1998. Ετσι, οι δύο γιατροί όχι μόνο της αφαίρεσαν αυθαίρετα το λόγο στη γενική συνέλευση, αλλά την απείλησαν ότι "θα την πετάξουν έξω" αν συνέχιζε να διαμαρτύρεται. Ακολούθως, ο εκπρόσωπος των γιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου κ. Οικονομάκης της είπε ότι "δεν είχε δικαίωμα να εκδώσει και να επιδώσει στη Νομαρχία ανακοίνωση της "Προοδευτικής Κίνησης Γιατρών" με τα αιτήματα των γιατρών, καθώς και να δώσει συνέντευξη για το θέμα σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό".

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η "Προοδευτική Κίνηση Γιατρών" καταγγέλλει την επίθεση των δύο γιατρών προς την Β. Ιακωβίδου και χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά τους προβοκατόρικη.

Σημειώνεται ότι η γενική συνέλευση, στην οποία συμμετείχαν εκτός από τους νοσοκομειακούς ειδικευμένους γιατρούς, οι ειδικευόμενοι και οι αγροτικοί γιατροί, αποφάσισε τη συνέχιση της επίσχεσης εργασίας με μοναδικό αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων αναδρομικά από 1.1.1998.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ