Δευτέρα 12 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Ενισχυμένη η ΝΑΣ συνεχίζει τον αγώνα

Ο Σπύρος Χαλβατζής δήλωσε: "Τα μέχρι τώρα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η ΝΑΣ σημειώνει πρόοδο. Η πρόοδος αυτή είναι πιο εμφανής ιδιαίτερα στις εργατικές και λαϊκές συνοικίες. Ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι η ΝΑΣ εξακολουθεί να είναι τρίτη δύναμη και μάλιστα ενισχυμένη. Το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΚΚΕ στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, η πολιτική πρότασή μας αναγνωρίστηκε από τους εργαζόμενους, τους επαγγελματοβιοτέχνες και τους εμπόρους, από ευρύτερα λαϊκά στρώματα. Η επιτυχία μας αυτή θα ενισχύσει, είμαστε σίγουροι γι' αυτό, τις αγωνιστικές δυνάμεις του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα, για την προώθηση της λαϊκής πάλης, του μετώπου των εργαζομένων, του μετώπου πάλης του λαού ενάντια στην εφαρμοζόμενη πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ".

Αναφερόμενος στη στάση που θα κρατήσει ο συνδυασμός στο β γύρο, ο Σπ. Χαλβατζής σημείωσε: "Εχουμε μια συνέπεια λόγων και έργων, αυτά που λέγαμε μέχρι τώρα θα ισχύσουν. Και οι δύο δυνάμεις εφάρμοσαν την τελευταία τετραετία την ίδια ακριβώς πολιτική. Δεν είχαν καμία ουσιαστική διαφορά. Η ΝΑΣ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη Δευτέρα αυτά που υποστήριζε και την Παρασκευή. Δε θα αλλάξουμε τοποθέτηση για τα προβλήματα με βάση την οποία, καλέσαμε τους εργαζόμενους να μας ψηφίσουν".

Ο Μιχ. Σπυριδάκης

Σχολιάζοντας το ποσοστό της ΝΑΣ στη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος νομάρχης Μιχάλης Σπυριδάκης δήλωσε: "Ο κόσμος δεν τόλμησε να αλλάξει συνήθειες στην εκλογική συμπεριφορά του. Τα προβλήματα και αύριο θα είναι στο δρόμο της συσσώρευσης και της παραπέρα όξυνσής τους. Η παράταξή μας θα εκπροσωπηθεί στο Νομαρχιακό Συμβούλιο. Θα παίξει τον ρόλο της, ενεργητικό, θετικό για τη στήριξη των θεσμών και για ένα προσανατολισμό σε κατεύθυνση θετική για το λαό και τα προβλήματα του νομού. Θα συνεχίσουμε όπως και πρώτα και με συστηματικότερο και εντατικότερο τρόπο τη συμμετοχή μας και τη συμβολή μας στην ανάπτυξη των αγώνων για την υπεράσπιση των αιτημάτων και συμφερόντων του λαού μας και για την αφύπνιση της συνείδησής του γιατί είναι βέβαιο ότι οι μέρες που έρχονται θα δυσκολέψουν τη ζωή του. Θα είμαστε και πάλι στην πρώτη γραμμή και με όσες δυνάμεις μας έδωσε ο λαός θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του και θα αναπτύξουμε και νέες πρωτοβουλίες".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ