Δευτέρα 12 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΥΡΩΝΑΣ
Νίκησε το ψηφοδέλτιο του αγώνα

"Προχωράμε μαζί με το λαό του Βύρωνα, για να συνεχιστεί η ανάπτυξη του δήμου". Με τη φράση αυτή ο δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Ρογκάκος, κάλεσε τους δημότες που είχαν κατακλύσει το εκλογικό κέντρο της "Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης", να ενισχύσουν την παράταξη και έτσι την επόμενη Κυριακή να επικυρωθεί το νικηφόρο ποσοστό του 41%.

Εξω από το κατάμεστο εκλογικό κέντρο ο δήμαρχος μίλησε στους δημότες, που από τα πρώτα αποτελέσματα είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν. Η γιορτινή ατμόσφαιρα είχε αρχίσει από νωρίς το απόγευμα και το εκλογικό κέντρο της παράταξης, αλλά και το δημαρχείο, γέμιζαν συνεχώς με κόσμο.

"Το νικηφόρο αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής είναι ένα δυναμικό αποτέλεσμα, που επαληθεύει την παρέμβαση του δήμου, σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το ποσοστό μάς γεμίζει αισιοδοξία ότι το αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής θα είναι πολύ μεγάλο και θα διατρανώσει ακόμα περισσότερο την ενότητα του λαού του Βύρωνα, που για μας είναι και το μεγάλο ζητούμενο". Αυτά τόνισε ο δήμαρχος στην ομιλία του προς το λαό του Βύρωνα και καταλήγοντας κάλεσε τους δημότες να"υπερψηφίσουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο την επόμενη Κυριακή, για να συνεχιστεί η ανάπτυξη του δήμου".

Μέχρι αργά χτες το βράδυ είχε καταμετρηθεί το 50% των εκλογικών τμημάτων του Βύρωνα, στα οποία η "Ενωτική Παμβυρωνιώτικη Ενωτική Κίνηση", με επικεφαλής τον Νίκο Ρογκάκο, βρισκόταν πρώτη με ποσοστό 41%. Ακολουθούσε η "Εποχή Δημιουργίας", με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά και ποσοστό 31%, τρίτη η "Δημοκρατική Συνεργασία - Νέα Πορεία" με επικεφαλής τον Παναγιώτη Τριγάζη και τελευταία η "Αριστερή Παρέμβαση" με ποσοστό 2%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ