Δευτέρα 12 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μεγάλη νίκη στην Καρδίτσα

Ο Χρήστος Τέγος εκλέχτηκε πανηγυρικά νέος δήμαρχος

Η Καρδίτσα "άλλαξε σελίδα"! Ο Χρήστος Τέγος,επικεφαλής του συνδυασμού"Νέα Καρδίτσα", εκλέχτηκε - επιβεβαιώνοντας τους πλέον αισιόδοξους - από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, νέος δήμαρχος Καρδίτσας. Χαμένος των εκλογών οΘ. Κανταρτζής,εκλεκτός της "κεντροαριστεράς", στέλεχος του ΣΥΝ, που υποστηρίχτηκε, όπως και στις εκλογές του 1994, από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ.

Η μεγάλη νίκη του Χρήστου Τέγου προκάλεσε τους πανηγυρισμούς εκατοντάδων Καρδιτσιωτών, που, αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα, πλημμύρισαν το χώρο μέσα και έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.

Ανδρες, γυναίκες και, ιδιαίτερα, νέοι άνθρωποι εξέφρασαν με κάθε τρόπο τη χαρά τους. Ολοι υποδέχτηκαν με συνθήματα και χειροκροτήματα τον νικητή των εκλογών. Ολοι ήθελαν να τον πλησιάσουν, να τον συγχαρούν, να του σφίξουν το χέρι, να εκφράσουν τα συναισθήματα της χαράς τους. Και, ταυτόχρονα, όλοι εκδήλωναν την πίστη τους ότι η νέα δημοτική αρχή, ανοίγοντας τη νέα σελίδα στο Δήμο της Καρδίτσας, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους για ένα καλύτερο αύριο της πόλης και των κατοίκων της.

Χαρούμενος, ο Χρήστος Τέγος, ευχαριστούσε τους Καρδιτσιώτες, δηλώνοντας ότι εκτός της χαράς, νιώθει και το βάρος να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των δημοτών, σχεδιάζοντας μαζί με τους συνεργάτες του, μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, με υπευθυνότητα και όραμα, τη νέα Καρδίτσα. Και ζητούσε απ' όλους, τη νέα Καρδίτσα. Και ζητούσε απ' όλους μόνο μια ευχή: "Καλές δουλιές".

Ο Χρήστος Τέγος

Με δήλωσή του, μετά τη νίκη, ο Χρήστος Τέγος, τόνισε:

"Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη νίκη. Οι Καρδιτσιώτες με την ψήφο τους ανέδειξαν στη διοίκηση του Δήμου το συνδυασμό "Νέα Καρδίτσα". Ανέδειξαν μια δημοτική αρχή, δύναμη διεκδίκησης υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, ακηδεμόνευτη από την κεντρική εξουσία, αδέσμευτη από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Ανέδειξαν μια δημοτική αρχή, που θα αγωνίζεται μ' όλες της τις δυνάμεις για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων του δήμου και των δημοτών. Εδωσαν σαφέστατο μήνυμα ότι θέλουν μια Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπαραστάτη στους κοινωνικούς αγώνες για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του λαού.

Ο Συνδυασμός μας πήρε την εντολή να διοικήσει με σεβασμό στο δημότη, να αποφασίζει με το Δημοτικό Συμβούλιο και τους κοινωνικούς φορείς για όλα τα θέματα που αφορούν το δήμο και την πόλη. Πήρε εντολή να σχεδιάσει με υπευθυνότητα πρόγραμμα, όραμα και προοπτική το αύριο της Καρδίτσας. Ευχαριστούμε όλους και όλες που, με την ψήφο τους, στήριξαν την προσπάθειά μας και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί με όλο το λαό της πόλης θα κτίσουμε την Καρδίτσα της δημιουργίας και της προόδου.

Τέλος, δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι θα είμαστε μια δημοτική αρχή όλων των δημοτών".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ξανά δήμαρχος ο Χρήστος Τέγος(2002-10-14 00:00:00.0)
Ανανέωση της εντολής!(2002-10-12 00:00:00.0)
Μέτωπο διεκδίκησης κόντρα στις «ευέλικτες» εργασιακές σχέσεις(2002-10-06 00:00:00.0)
Ολοταχώς για νέα νίκη!(2002-09-18 00:00:00.0)
Για μια "Νέα Καρδίτσα"(1998-07-12 00:00:00.0)
Φόροι για το τίποτα(1996-02-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ