Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ολοταχώς για νέα νίκη!

Πλήθος λαού και κλίμα ενθουσιασμού στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Νέα Καρδίτσα», που με υποψήφιο τον νυν δήμαρχο Χρήστο Τέγο, διεκδικεί τη δημαρχία της πόλης

Ολοταχώς προς τη νέα μεγάλη νίκη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογικές προχωρεί ο συνδυασμός «Νέα Καρδίτσα», με επικεφαλής τον νυν και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο της πόλης, Χρήστο Τέγο.

Το δείχνει το μέγα πλήθος που συγκεντρώθηκε, προχτές το βράδυ, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, δημιουργώντας κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας.

Το αποδεικνύει η αποδοχή που βρίσκει το πρόσωπο του κομμουνιστή δημάρχου στους δημότες της Καρδίτσας, ανεξαρτήτως των πολιτικών πεποιθήσεων και των κομματικών προτιμήσεών τους και η ευρύτητα του συνδυασμού, στον οποίο συμμετέχουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι -νέοι και παλιοί, στην πόλη και στα πέντε χωριά που εντάχθηκαν στο δήμο κι αποτελούν δημοτικά διαμερίσματά του - που προέρχονται από διάφορους και διαφορετικούς κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους.

Το εγγυάται η λαϊκή αναγνώριση του σημαντικότατου έργου που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή, στην τετραετία που πέρασε.

Το θέλουν όλοι οι Καρδιτσιώτες που είδαν το δήμαρχο να είναι μαζί τους στους αγώνες για το μεροκάματο, το αγροτικό εισόδημα, τη σύνταξη, τη μόρφωση, τον πολιτισμό, την ειρήνη και ξέρουν πως το ίδιο θα κάνει και στη νέα τετραετία.

Πάντα μαζί με το λαό

Αυτά ήταν και τα πρώτα λόγια του Χρήστου Τέγου, όταν ανέβηκε στο βήμα, για να χαιρετίσει το πλήθος που κατέκλυσε το χώρο μέσα και έξω από το εκλογικό του κέντρο. «Είμαστε μαζί με το λαό - είπε- στους κοινωνικούς αγώνες, στη μάχη για ένα καλύτερο «αύριο», στην προσπάθεια για εκείνα που η Καρδίτσα δικαιούται και η πολιτεία δεν της παρέχει. Δε συμβιβαστήκαμε ποτέ, δεν απουσιάσαμε, αναλάβαμε πρωτοβουλίες, απαντήσαμε με δράση, με αγώνα στην επιχείρηση υποβάθμισης της πόλης και του νομού μας».

Στάθηκε στο μεγάλο έργο της Δημοτικής Αρχής, χωρίς κομπασμούς και υπογράμμισε: «Εχουμε να παρουσιάσουμε ένα πλούσιο έργο, το οποίο έγινε πραγματικότητα με σεβασμό στην οικονομική κατάσταση της περιοχής, χωρίς αυξήσεις στα τέλη, ή στους έμμεσους φόρους, παρά τις αντίθετες κατευθύνσεις που η κεντρική εξουσία θέλει να δώσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Δεν αναφέρθηκε στο παρελθόν και «πέρασε» στο μέλλον. «Οι εκλογές στις 13 Οκτώβρη -τόνισε- σηματοδοτούν την προοπτική και το μέλλον του τόπου μας. Θα αναδείξουν τη νέα Δημοτική Αρχή που στα επόμενα κρίσιμα χρόνια θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις, να βγάλει την Καρδίτσα στο προσκήνιο... ». Και, μέσα σε θύελλα χειροκροτημάτων, ο Χρήστος Τέγος κατέληξε, επισημαίνοντας: «Εμείς κοιτάμε μπροστά. Συνεχίζουμε με τη συμμετοχή του πολίτη, για τη νίκη, για το μέλλον της Καρδίτσας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ξανά δήμαρχος ο Χρήστος Τέγος (2002-10-14 00:00:00.0)
Ανανέωση της εντολής! (2002-10-12 00:00:00.0)
Μέτωπο διεκδίκησης κόντρα στις «ευέλικτες» εργασιακές σχέσεις (2002-10-06 00:00:00.0)
Πενιχρές οι χρηματοδοτήσεις για τα σχολεία (1999-06-26 00:00:00.0)
Μεγάλη νίκη στην Καρδίτσα (1998-10-12 00:00:00.0)
Για μια "Νέα Καρδίτσα" (1998-07-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ