Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα»
Δίπλα στους εργαζόμενους ο Αγ. Σαχίνης

Eurokinissi

Με πολυπληθή αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε χθες συνάντηση ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Αγάπιος Σαχίνης και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την καταβολή του πριμ παραγωγικότητας στους εργαζόμενους του Δήμου, μετά την άρνηση του δημάρχου να το καταβάλει. Οι συνδικαλιστές δήλωσαν ότι η απόφαση του δημάρχου είναι παράτυπη και αυθαίρετη και η εμμονή του σ' αυτή αδικεί τους εργαζόμενους.

«Τα συμφέροντα των εργαζομένων στο Δήμο είναι συνυφασμένα με τα συμφέροντα των πολιτών, των δημοτών», τόνισε ο Αγ. Σαχίνης. «Υπό αυτή την έννοια στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πρόβλημα που έχουν οι εργαζόμενοι, είτε είναι στενά οικονομικό είτε είναι πρόβλημα συνθηκών εργασίας, είτε πρόβλημα προσλήψεων, είτε ομηρίας τη δημοτική αρχή κλπ. Οπου χρειαστεί ο Αγάπιος Σαχίνης θα είναι δίπλα σας. Συνοψίζοντας, στην προκειμένη περίπτωση ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι υποχρεωμένος να δώσει τα χρήματα που δικαιούστε».

Η κεντρική εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, των προτάσεων και των θέσεων του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη - Τώρα» θα γίνει τη Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Οσον αφορά τη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής που συγκάλεσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συζητήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή της προεκλογικής και που έληξε, χωρίς κανένα αποτέλεσμα ο Αγάπιος Σαχίνης δήλωσε: «Ο Κώδικας Δεοντολογίας είναι γραμμένος στις γιγαντοαφίσες των γιγαντομονομάχων. Οσον αφορά το διάλογο επιλέγουν τον ξύλινο λόγο της γιγαντοαφίσας προκαλώντας το κοινό αίσθημα με την κατασπατάληση εκατοντάδων εκατομμυρίων. Εμείς συνεχίζουμε να περπατάμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και να ενημερώνουμε τους πολίτες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ