Σάββατο 19 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η... ιεραρχία των κυβικών

Τη... δόξα του Γερ. Αρσένη φαίνεται πως ζήλεψε ο υπουργός Εσωτερικών. Μεταρρύθμιση το υπουργείο Παιδείας, μεταρρύθμιση κι εμείς, σκέφτηκαν και οι επιτελείς του. Κι αφού, ο "Καποδίστριας 1" έχει γίνει και ο "2" δεν είναι ακόμη έτοιμος, βρήκαν άλλον τομέα, για να ασκήσουν τις... μεταρρυθμιστικές τους ιδέες. Θα βάλουμε τάξη στη χρήση των κρατικών αυτοκινήτων, είπαν. Και στρώθηκαν στη δουλιά διαμορφώνοντας την ανάλογη εγκύκλιο.

Ελα, όμως, που το θέμα ποιοι έχουν δικαίωμα χρήσης κρατικού αυτοκινήτου είναι από χρόνια καθορισμένο και είναι φανερό, πως οι όποιες οριακές μεταβολές του σχετικού πίνακα, δε θα έκαναν την ποθούμενη εντύπωση. Σκέφτηκαν, ξανασκέφτηκαν τα σαϊνια και, τελικά, το βρήκαν. Εμείς, είπαν, θα ορίσουμε και τον κυβισμό των αυτοκινήτων, που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί ο κάθε κρατικός ή δημόσιος παράγοντας.

Ετσι, από δω και πέρα, τα υπουργικά αυτοκίνητα θα είναι 3.000cc, των υφυπουργών 2.500 cc, των γενικών γραμματέων υπουργείων, περιφερειαρχών, νομαρχών, κλπ., 2.000 cc και πάει λέγοντας.

Μπράβο, ρε παιδιά. Βάλτε λίγο τάξη στην ιεραρχία των κυβικών...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ