Σάββατο 19 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΠΡΙΑΚΟ
Αναμένονται εξελίξεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ.-

Αρχές της ερχόμενης βδομάδας αναμένει τελικές εξελίξεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Λευκωσία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι για το λόγο αυτό "οποιαδήποτε συζήτηση σε δημόσιο επίπεδο, που σε κάποιο βαθμό θα "αποκαλύπτει" ποιες είναι οι παράμετροι αξιολόγησής μας, θα ήταν λάθος".

Αναμένουμε, συνέχισε, για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα για καθαρά λόγους διαπραγματευτικής τακτικής. Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Χρ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι η αξιολόγηση θα γίνει από την κυπριακή κυβέρνηση, την ελληνική κυβέρνηση και το Εθνικό Συμβούλιο.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη στάση που τηρεί την τελευταία περίοδο ο Ραούφ Ντενκτάς, ο Χρ. Στυλιανίδης είπε τα εξής: "Η σιωπή του κ. Ντενκτάς εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των δικών του τακτικών κινήσεων. Εμείς παρακολουθούμε αυτή τη στάση και τη λαμβάνουμε υπόψη στους δικούς μας χειρισμούς".

Ο Χρ. Στυλιανίδης είπε ακόμη πως οι διεργασίες γύρω από το Κυπριακό στο Συμβούλιο Ασφαλείας θα καθυστερήσουν, λόγω των εξελίξεων στο Ιρακινό και των αμερικανοβρετανικών βομβαρδισμών στον Κόλπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ