Παρασκευή 29 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ
Πανέτοιμοι για τη μάχη του κουπονιού

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας).-

Με κομμουνιστικό ενθουσιασμό, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και στην ανταπόκριση των εργαζομένων και του λαού και με πολύ μεράκι, οι κομμουνιστές της Κομματικής Οργάνωσης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας είναι πανέτοιμοι να δώσουν την οικονομική μάχη στο δίμηνο Φλεβάρη - Μάρτη, σε συνδυασμό με την πολιτική εξόρμηση στην πορεία προς τις Ευρωεκλογές του Ιούνη. Αυτή τη φορά έχουν βάλει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους, όμως η αισιοδοξία τους αυτή "πατάει" σε γερές βάσεις, στην αποδοχή της πολιτικής και των θέσεων του ΚΚΕ από πολύ ευρύτερα στρώματα μέσα στους εργαζόμενους και το λαό.

Ολοι οι κομμουνιστές, κομμουνίστριες, τα μέλη της ΚΝΕ, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος εξοπλισμένοι ιδεολογικοπολιτικά και με το κουπόνι και τη Διακήρυξη για τις Ευρωεκλογές στο χέρι δεν πρόκειται να αφήσουν κανένα και "τίποτα να πάει χαμένο". "Ο σχεδιασμός και προγραμματισμός της εξόρμησης - θα τονίσει στο "Ρ" ο οικονομικός υπεύθυνος του Γραφείου Περιοχής, σ. Παναγιώτης Μπακόλας - έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα, προκειμένου να είναι έτοιμη η Οργάνωση και τα μέλη της και την 1η Φλεβάρη να έχει καλυφθεί το 20% του πλάνου και μέσα στον πρώτο μήνα να έχει καλυφθεί το 75%".

Στην πρώτη γραμμή η νεολαία

Η ΚΝΕ, η νεολαία του ΚΚΕ, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανασύνταξε τις δυνάμεις της και διεύρυνε το πεδίο δράσης της στη νεολαία της περιοχής. Οι θέσεις και προτάσεις της γνωρίζουν πρωτοφανή αποδοχή και καθημερινά πολλοί νέοι συσπειρώνονται στις γραμμές της. Μπροστάρηδες πάντα στους αγώνες οι νεολαίοι κομμουνιστές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας, της Φωκίδας και της Ευρυτανίας, δίνουν τη μάχη με το μαθητικό κίνημα για να μην περάσει στα σχολεία η αντιδραστική μεταρρύθμιση της ΕΕ και των πολυεθνικών, για να καταργηθούν οι νόμοι 2525/97 και 2640/98 της κυβέρνησης. "Σ' αυτόν τον αγώνα η ΚΝΕ είναι στο πλευρό των μαθητών - επισημαίνει στο "Ρ" ο οικονομικός υπεύθυνος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Ευβοίας της ΚΝΕ, Νίκος Ζαμπουλάκης.Η Οργάνωσή μας είναι έτοιμη να μπει και στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης με πλατύ άνοιγμα στη νεολαία. Οι στόχοι μας στην περιοχή είναι μεγάλοι, αλλά πολύ ρεαλιστικοί. Αισιοδοξούμε ότι με τον συγκεκριμένο προγραμματισμό που έχουμε εκπονήσει και τις τεράστιες δυνατότητες που ξανοίγονται, με ανεβασμένο το κύρος της ΚΝΕ στη νεολαία, θα υπερκαλύψουμε το πλάνο. Και βέβαια, η καθημερινή μας παρουσία και συζήτηση σε σχολεία, σχολές, χώρους δουλιάς και διασκέδασης της νεολαίας της περιοχής είναι το κυριότερο για την επιτυχή έκβαση της Πολιτικής και Οικονομικής Εξόρμησης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ