Παρασκευή 29 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Με πνεύμα αισιοδοξίας στην οικονομική εξόρμηση

Με πνεύμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη της οικονομικής εξόρμησης για τις Ευρωεκλογές, η ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Ολες οι Οργανώσεις στη δύναμη της ΚΟΘ έχουν προμηθευτεί τα κουπόνια της εξόρμησης και έχουν ήδη καθορίσει τα πλάνα τους. Επίσης έχουν καθοριστεί ατομικά πλάνα για όλα τα μέλη των Οργανώσεων.

Το θέμα της εξόρμησης, σε συνάρτηση με τον αγώνα για προβολή της πολιτικής του Κόμματος για τις Ευρωεκλογές και τα θέματα που εφάπτονται της ΕΕ και της ΟΝΕ, έχει απασχολήσει τις γενικές συνελεύσεις όλων των Οργανώσεων.

Εχει αναπτυχθεί πλούσιος προβληματισμός γύρω από το θέμα αυτό και έχει υποβληθεί σειρά προτάσεων για την αποτελεσματικότερη οργάνωση της οικονομικής εξόρμησης και της προεκλογικής δουλιάς του Κόμματος. Καταβάλλονται καθημερινές προσπάθειες για να βοηθήσουν την ΚΟΘ να βρεθεί, με την έναρξη της οικονομικής εξόρμησης, πανέτοιμη για μια καλά οργανωμένη και πετυχημένη εξόρμηση για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν καθοριστεί.Φιλοδοξία της Οργάνωσης είναι οι πρώτες ιδιαίτερα μέρες της εξόρμησης να έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Παραμένει ο συγκεκριμένος στόχος για την κάλυψη του 20% του ολικού πλάνου την πρώτη μέρα.

Παράλληλα η ΚΟΘ έχει καλέσει όλες τις Οργανώσεις να συνδυάσουν την κομματική δουλιά στη διάρκεια της εξόρμησης, με ένα ολόπλευρο, τολμηρό άνοιγμα στο λαό, για πειστική και άμεση εκλαϊκευση της πολιτικής του Κόμματος. Για την επίτευξη πλατιών λαϊκών συσπειρώσεων σ' όλα τα κοινωνικά στρώματα, στους εργαζόμενους, σ' όλους τους χώρους δουλιάς και κατοικίας.

Εξοπλισμένοι με τις αποφάσεις και τις εκτιμήσεις της ΚΕ του Κόμματος και τις θέσεις που ψηφίστηκαν για την ΟΝΕ και το χαρακτήρα των Ευρωεκλογών, οι κομμουνιστές της Θεσσαλονίκης, τα μέλη της ΚΝΕ αλλά και οι φίλοι του ΚΚΕ, ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εκπλήρωση των πλάνων της Οργάνωσης.

Ανατολική Μακεδονία - Θράκη

Η Οργάνωση της Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, έχοντας πίσω της μια σημαντική οργανωτική προετοιμασία αρκετών βδομάδων, για την καλύτερη κινητοποίηση των δυνάμεών της για τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση, παίρνει θέση στη γραμμή εκκίνησης τολμηρά και αισιόδοξα για την υπερκάλυψη των πλάνων της.

Στόχος της Οργάνωσης είναι την πρώτη μέρα της εξόρμησης να καλυφτεί το 20% του πλάνου. Για την επίτευξη του στόχου αυτού αλλά και για την όσο γίνεται πιο αποτελεσματική δουλιά σ' όλη τη διάρκεια της εξόρμησης, οι Οργανώσεις της περιοχής έχουν προγραμματίσει για τη Δευτέρα 1η Φλεβάρη, πρώτη μέρα της εξόρμησης, πανηγυρικές συγκεντρώσεις μελών, φίλων και οπαδών του Κόμματος και της ΚΝΕ στα γραφεία των κομματικών οργανώσεων ή, όπου αυτά είναι μικρά και δεν μπορούν να χωρέσουν όλους, σε άλλους κατάλληλους χώρους.

Μετά τις εναρκτήριες αυτές πανηγυρικές συγκεντρώσεις στόχος της Οργάνωσης είναι όπως όλα τα μέλη και οι άλλοι εργάτες της εξόρμησης ξεχυθούν παντού, οργώσουν κυριολεκτικά την περιοχή, με τα κουπόνια της εξόρμησης στο χέρι, για να φτάσει το μήνυμα αγώνα και ελπίδας του ΚΚΕ σε κάθε γωνιά, να κεντρίσει κάθε ελεύθερη συνείδηση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πανέτοιμες όλες οι δυνάμεις για την επιτυχία της Εξόρμησης (2008-11-27 00:00:00.0)
Εντείνεται η προσπάθεια για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης (2007-12-11 00:00:00.0)
Με αισιοδοξία στη μάχη (2004-10-26 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε τη μάχη όπως την πρώτη μέρα (2001-11-03 00:00:00.0)
Μεγάλες δυνατότητες υπερκάλυψης των πλάνων (2000-11-08 00:00:00.0)
Εντείνεται και η Οικονομική Εξόρμηση (2000-10-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ