Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Μεγάλες δυνατότητες υπερκάλυψης των πλάνων

Με το πανελλαδικό πλάνο της Οικονομικής Εξόρμησης που έχει προκηρυχτεί προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ να έχει καλυφτεί κατά 36,74%, οι Κομματικές Οργανώσεις όλης της χώρας συνεχίζουν χωρίς επανάπαυση και εφησυχασμό τη μάχη για την υπερκάλυψη των πλάνων τους.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και θα κορυφώνεται όσο πλησιάζει η 14η Δεκέμβρη, ημέρα έναρξης του Συνεδρίου και η πολιτική εξόρμηση, προκειμένου να φτάσουν πλατιά στο λαό και να συμβάλουν στην ανάπτυξη ενός ευρύτερου προβληματισμού, οι Θέσεις της ΚΕ του Κόμματος για το Συνέδριο.

Η μέχρι σήμερα πορεία και της οικονομικής και της πολιτικής εξόρμησης, αποδεικνύει την ύπαρξη μεγάλων δυνατοτήτων για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει και προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου. Αντανακλά την απήχηση της πολιτικής του ΚΚΕ στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της χώρας, φανερώνει τους άρρηκτους δεσμούς που έχουν οικοδομηθεί ανάμεσά τους στη βάση των κοινών αγώνων, της πάλης του ΚΚΕ για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Στην ύπαρξη αυτών των δυνατοτήτων βασίζεται η αισιοδοξία για τη θετική έκβαση τόσο της οικονομικής όσο και της πολιτικής εξόρμησης, που θα είναι τέτοια στο βαθμό που τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος τις αξιοποιήσουν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, ως την τελευταία προ Συνεδρίου μέρα.

Σε ό,τι αφορά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της οικονομικής εξόρμησης, ο σχετικός πίνακας με βάση το ποσοστό εκπλήρωσης του πλάνου των Κομματικών Οργανώσεων έχει ως εξής:

Πρώτη παραμένει η ΚΟΠ με 53,20%, δεύτερη η Κομματική Οργάνωση Αιγαίου με 39,90%, τρίτη η ΚΟΑ με 37,51%. Ακολουθούν οι Οργανώσεις: ΚΟΘ με 36%, Αττική με 35%, Ανατολική Στερεά - Εύβοια με 32,28%, Θεσσαλία με 32,20%, Βορειοδυτική Ελλάδα με 32%, Ανατολική Μακεδονία - Θράκη με 30,62%, Δυτική Πελοπόννησος με 28,90%, Ανατολική Πελοπόννησος με 25,05%, Κεντρική Μακεδονία με 23,45%, Κρήτη με 22,96% και Δυτική Μακεδονία με 22,85%.

Η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» έχει καλύψει το πλάνο της κατά 92% και η ΚΟΒ του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «902» κατά 95%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ