Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Εκδήλωση για τη Νέα Δομή του ΝΑΤΟ και τα Στρατηγεία

Εκδήλωση με θέμα «Εθνική Κυριαρχία και Ανεξαρτησία στα πλαίσια της Νέας Δομής του ΝΑΤΟ - Ο ρόλος των Στρατηγείων» διοργανώνει αύριο η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο και το θέμα θ' αναπτύξει ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία. Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας καλεί κάθε πολίτη της περιοχής να πάρει μέρος στην εκδήλωση, συμμετέχοντας στη συζήτηση γι' αυτό το σοβαρό θέμα που αφορά το ειρηνικό μέλλον της χώρας και την ευημερία του λαού.

Σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν για τη σημασία της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι της Επιτροπής Ειρήνης, Γιάννης Μπαλασούλης, Χρήστος Χαλκιάς και Ρίτσα Παπανικολάου επισήμαναν ότι ο αγώνας ενάντια στη Νέα Δομή του ΝΑΤΟ και στη λειτουργία των Στρατηγείων θα συνεχιστεί. Υπογράμμισαν, δε, ότι η εκτίμηση για περιορισμό της Εθνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας, ως αποτέλεσμα και της συμφωνίας για τα Στρατηγεία, επιβεβαιώθηκε στα πλαίσια της ΝΑΤΟικής άσκησης DESTINED GLORY.

Καταλήγοντας τόνισαν ότι ο λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει τους κινδύνους που εγκυμονεί η πρόσδεση της χώρας στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ