Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Πληθαίνουν οι εκδηλώσεις που προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα, με θέμα την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο. Ηδη, έχουν προγραμματιστεί:

Σήμερα,Τετάρτη

- Η ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - σύσκεψη για την παρουσίαση των Θέσεων του 16ου Συνεδρίου του Κόμματος, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της (Μαρίνου Αντύπα 33).

- Η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ για το επικείμενο συνέδριο σήμερα Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. Ομιλητής θα είναι ο Ηλίας Γκουτζηγιάννης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 11/11

Η Κομματική Οργάνωση Αλιβερίου του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, το Σάββατο 11/11, στις 7 το βράδυ, με θέμα: «Οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο».

Την Κυριακή 12/11

- Οι Κομματικές Οργανώσεις του 7ου και 1ου Διαμερίσματος της Α' Αχτίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσίαση των Θέσεων του 16ου Συνεδρίου, την Κυριακή 12/11, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «ΑΑΒΟΡΑ» (τέρμα Ιπποκράτους και Λ. Αλεξάνδρας). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο, διοργανώνει η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ την Κυριακή, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα της Νομαρχίας. Ομιλητής θα είναι ο Κ. Βουλγαρόπουλος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ