Πέμπτη 6 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΛΟΣ
Συγκέντρωση αλληλεγγύης σήμερα

Συγκέντρωση - πικετοφορία διοργανώνει σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Βόλου,σε ένδειξη αγωνιστικής αλληλεγγύης προς τη μαχόμενη μικρομεσαία αγροτιά, αλλά και καταδίκης της πολιτείας, που μετέτρεψε τη Θεσσαλία σε στρατοκρατούμενη περιοχή. Η Συντονιστική καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας στις 6 το απόγευμα.

Και στη Λάρισα

Συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους αγρότες διοργανώνει για αύριο, Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, η Συντονιστική Επιτροπή πρωτοβάθμιων εργατικών σωματείων.

Η Συντονιστική με ανακοίνωσή της "χαιρετίζει τον ηρωικό αγώνα των αγροτών, οι οποίοι παρά το όργιο της τρομοκρατίας, των εκβιασμών, παρά τις δικαστικές καταδίκες και τη χρήση χουντικών νόμων απαγόρευσης της κυκλοφορίας των τρακτέρ στους δρόμους, συνεχίζουν τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους".

Τα πρωτοβάθμια εργατικά σωματεία της Λάρισας από την πρώτη μέρα του αγώνα των αγροτών είναι στο πλευρό τους και θα συνεχίσουν να είναι μέχρι την τελική νίκη. Η Συντονιστική καλεί όλους τους εργαζόμενους και το λαό της Λάρισας στη συγκέντρωση συμπαράστασης αλλά και καταδίκης της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής σε βάρος των αγροτών και των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ