Παρασκευή 12 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
Να αντιδράσουμε στην τρομοκρατία

Ο Αντώνης Παππάς,αντιδήμαρχος Βόλου, δήλωσε:

"Η "εκσυγχρονιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για μια ακόμα φορά δείχνει το αποκρουστικό της πρόσωπο απέναντι στους ξεσηκωμένους - για άλλη μια χρονιά - Θεσσαλούς αγρότες. Η τρομοκρατία και η συκοφαντία στην αρχή, η βία και η ποινικοποίηση στη συνέχεια, είναι η πρόσφορη μέθοδος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ απέναντι σε όλους όσοι αγωνίζονται.

Η στρατοπέδευση μεγάλου αριθμού ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας στην περιοχή της Λάρισας, απέναντι στον εχθρό - λαό, μας φέρνει στο νου όχι μόνο παλιότερες καταδικασμένες εποχές, αλλά και τις περσινές αγροτικές κινητοποιήσεις, όπου όλη η Θεσσαλία έζησε την "εκσυγχρονιστική" αντίληψη του "σοσιαλιστικού" ΠΑΣΟΚ.

Καταγγέλλοντας την κυβέρνηση γι' αυτή την τακτική της καλώ τους εργαζόμενους και τους φορείς της περιοχής μας να αντιδράσουν άμεσα σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και να σταθούν στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών, που το μόνο που διεκδικούν είναι: Το δικαίωμα να μπορέσουν να μείνουν στα χωριά τους και καλλιεργώντας τη γη τους να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους μια αξιοπρεπή ζωή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ