Κυριακή 21 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χιονοστιβάδα οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης

Η έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα του κουρδικού λαού, η καταγγελία της απαράδεκτης παράδοσης από την ελληνική κυβέρνηση του Α. Οτσαλάν και η αντίσταση στη "νέα τάξη πραγμάτων" διευρύνεται συνεχώς, καθώς δεκάδες φορείς και οργανώσεις σε όλη τη χώρα διοργανώνουν διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις.

Κορυφαία στιγμή για την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να είναι το παναττικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 25 του Φλεβάρη, στις 5.30 μμ, στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή, στα γραφεία της ΕΕ και στην αμερικανική πρεσβεία, που διοργανώνουν δεκάδες φορείς της Αθήνας και του Πειραιά, μετά από πρωτοβουλία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη και της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης.Δυναμικό "παρών" στο συλλαλητήριο θα δώσει ο καλλιτεχνικός κόσμος με πλούσια πολιτιστική παρέμβαση.Εξάλλου, την Τετάρτη 24/2, στη 1.00 μμ, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, παραχωρούν συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα:

  • Η Επιτροπή Σωματείων Πειραιά διοργανώνει συλλαλητήριο συμπαράστασης στον αγώνα του κουρδικού λαού την Τετάρτη 24 του Φλεβάρη, στις 6.30 μμ, στην Πλατεία Κοραή.
  • Το Εργατικό Κέντρο Βόλου διοργανώνει παμβολιώτικο συλλαλητήριο την Τετάρτη 24 του Φλεβάρη, στις 6.30 μμ, στην πλατεία Ελευθερίας και καλεί όλους τους φορείς και τα πολιτικά κόμματα.
  • Το Νομ. Τμήμα ΑΔΕΔΥ Λήμνου και το Παράρτημα Λήμνου του ΕΚ Λέσβου καλούν σε σύσκεψη μαζικών φορέων του νησιού την Πέμπτη 25/2 στις 7.00 μμ, στη Λέσχη ΟΤΕ, με θέμα τη διοργάνωση εκδήλωσης συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο κουρδικό λαό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ