Τετάρτη 21 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω

H Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ καταγγέλλει την αντικομμουνιστική ενέργεια της Αστυνομίας, που με εντολή της κυβέρνησης προχώρησε, προχτές το βράδυ στην Καλλιθέα, στην τρομοκρατική σύλληψη τριών μελών της ΚΝΕ, οι οποίοι έγραφαν αντιπολεμικά συνθήματα.

"Η σύλληψη, η κακοποίηση και η παραπομπή των μελών της ΚΝΕ με την πρωτοφανή κατηγορία της "σύστασης συμμορίας", αναφέρεται στην ανακοίνωση, αποτελεί ακόμη μια εκδήλωση του αυταρχισμού της κυβέρνησης, με στόχο να πλήξει το αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό κίνημα του λαού και της νεολαίας.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που παραδίδει γην και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ετοιμάζει την εμπλοκή της χώρας στην επέμβαση χερσαίων δυνάμεων στη Γιουγκοσλαβία, ακόμα και με τη συμμετοχή Ελληνικών Δυνάμεων.

Στα εγκληματικά τους σχέδια, οι δολοφόνοι της "νέας τάξης" βρίσκουν αντιμέτωπους ολόκληρο τον ελληνικό λαό, με πρωτοπόρους τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Τα δικαστήρια, τα στρατοδικεία και τα ΜΑΤ δεν πρόκειται να κάμψουν τη θέληση και την αντίσταση του παλλαϊκού ξεσηκωμού ενάντια στην κυβέρνηση και τον πόλεμο.

Ας το καταλάβουν μια για πάντα ο Μπερνς και οι ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ.

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω!

Η λαϊκή οργή σαν χιονοστιβάδα θα παρασύρει στο πέρασμά της την πολιτική και τους επικίνδυνους για τον τόπο εκφραστές της, που επιδιώκουν τη μετατροπή των παιδιών μας σε μισθοφόρους των ταγμάτων θανάτου του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, σε σφαγείς των λαών της περιοχής που θα χύσουν αδελφικό αίμα.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Ολοι στον αγώνα για να ακουστεί πιο δυνατά η αντιπολεμική ιαχή του λαού μας.

Οχι στον πόλεμο.

Εξω το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια.

Κανένας Ελληνας φαντάρος έξω από τα σύνορα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ