Παρασκευή 7 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αντιπολεμικός Μάης

Ο Μάης στο Κερατσίνι αφιερώνεται εξαιρετικά στην ειρήνη. Μια σειρά εκδηλώσεων υπέρ της ειρήνης και ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων διοργανώνει για το επόμενο διάστημα η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου.

Σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο σχολικό συγκρότημα του 6ου και 16ου Δημοτικού Σχολείου γίνεται η πρώτη εκδήλωση με καλλιτεχνικό πρόγραμμα και συμμετοχή των συλλόγων γονέων και των μαθητών.

Στις 10 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στην πλ. Κύπρου διοργανώνεται εκδήλωση σε συνεργασία με το δήμο, το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ και τα σχολεία της περιοχής, τιμώντας την επέτειο της αντιφασιστικής νίκης.

Στις 15 Μάη, στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο Σχιστού πραγματοποιείται φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο στο γιουγκοσλάβικο λαό, με τη συμμετοχή των ακαδημιών των ποδοσφαιρικών σωματείων του δήμου.

Στις 16 Μάη συνδιοργανώνεται ποδηλατοδρομία με τις Επιτροπές Ειρήνης Νίκαιας και Περάματος και τη συμμετοχή των τριών δήμων. Η εκκίνηση γίνεται στις 10 π.μ. από τα καραβάκια Περάματος.

Τέλος, στις 23 Μάη πραγματοποιείται ανοιχτή συζήτηση με θέμα "ΜΜΕ και νέα τάξη πραγμάτων" με τη συμμετοχή γνωστών δημοσιογράφων, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ