Παρασκευή 7 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το κράτος φροντίζει για το "σωφρονισμό" τους

Ο,τι αρνούνται να κάνουν οι αρχές της πόλης, το κάνουν πλέον με αυθόρμητο τρόπο οι ίδιοι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, που

αρνήθηκαν να βλέπουν την πόλη τους υπό ΝΑΤΟική κατοχή και αντέδρασαν με αυθόρμητο τρόπο, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή τους, αλλά το κράτος φροντίζει για τον... σωφρονισμό τους.

Ο 29χρονος Κώστας Τσίλογλου,ο οποίος αντιδρώντας στη ΝΑΤΟική κατοχή που έχει επιβληθεί στη Θεσσαλονίκη, στράφηκε εναντίον γερμανικού τζιπ, που κινούνταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας και της πρόκλησης ελαφρών σωματικών βλαβών. Ο νεαρός παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο στις 23 Γενάρη του 2000.Στο μεταξύ με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών αναμένεται να παραπεμφθεί σε δίκη η εκπαιδευτικός Αλεξάνδρα Ευαγγέλου, η οποία τα ξημερώματα της Δευτέρας μπλόκαρε με το αυτοκίνητό της, ΝΑΤΟική φάλαγγα που έβγαινε από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Εναντίον της καθηγήτριας σχηματίστηκε δικογραφία από την αστυνομία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ