Παρασκευή 14 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΤΟΥΡΚΙΑ
"Εγκλημα πάθους";

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. -

Μια - ασυνήθιστη για την Τουρκία - υπόθεση του αστυνομικού δελτίου αναστάτωσε χτες την Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με όσα μετέδιδαν διεθνή πρακτορεία επικαλούμενα τηλεοπτικά κανάλια και αστυνομικές πηγές, ένας νεαρός πυροβόλησε και σκότωσε έναν καθηγητή και μια μαθήτρια του σχολείου που φοιτούσε μέχρι πριν ένα χρόνο, στην ασιατική πλευρά της πόλης.

Κατά τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές ως χτες αργά το απόγευμα, ο φερόμενος ως δράστης αποβλήθηκε από το σχολείο την περασμένη χρονιά, αλλά χτες μπήκε στην τάξη όπου έκανε μάθημα μια φίλη του και πυροβόλησε την ίδια, καθώς και τον καθηγητή της, ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει.

Ο νεαρός "συνελήφθη", σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV. Ωστόσο, αστυνομικοί της συνοικίας Καρτάλ, όπου βρίσκεται το επαγγελματικό αυτό λύκειο, δεν επιβεβαίωσαν τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Νωρίτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία έκαναν λόγο για περισσότερους τραυματίες - το "Ανατολή" συγκεκριμένα μίλησε για "πολλούς μαθητές". Τα κίνητρα του επιτιθέμενου δεν έγιναν γνωστά, αλλά ο ανταποκριτής του "Ασοσιέιτεντ Πρες" επικαλούμενος τουρκικές πηγές μίλησε για "έγκλημα πάθους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ