Πέμπτη 3 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντιπολεμικές εκδηλώσεις

Χανιά

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι, μικροί μεγάλοι εναντίον του" σήμερα Πέμπτη στις 8.00 μ.μ. στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.Η Επιτροπή Ειρήνης καλεί τα παιδιά του νομού να πουν ΟΧΙ στον πόλεμο και ΝΑΙ στην ειρήνη καταστρέφοντας τα πολεμικά τους παιχνίδια. Στην εκδήλωση θα δοθεί και παράσταση θεάτρου σκιών από τον Νίκο Μπλαζάκη με το έργο "Ο Καραγκιόζης στο ΝΑΤΟ".

Θεσσαλονίκη

Αντιπολεμική συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ αύριο Παρασκευή,στις 8.30 μ.μ. στο χώρο του Πολυτεχνείου, καλώντας τους λαούς των Βαλκανίων να ενωθούν ενάντια στον πόλεμο, στην εκμετάλλευση και στην εξάρτηση.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Blues Wires, Clockwork mounkeys, Ευοί Ευάν, Micro, Θανάσης Παπακωνσταντίνος, Output, Κώστας Πρατσινάκης και ο Μιχάλης Φάμελος. Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

Αθήνα

Το πολιτιστικό τριήμερο αφιερωμένο στην ειρήνη, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανω Αμπελοκήπων,σε συνεργασία με άλλους φορείς της περιοχής, θα αρχίσει αύριο Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 6 Ιούνη.Το τριήμερο περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές συναντήσεις και μουσικοχορευτικό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ