Πέμπτη 17 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ"
Ταλαιπωρία λόγω... ασφάλειας

Λόγοι ασφάλειας επέβαλαν τη ματαίωση της προχτεσινής προγραμματισμένης πτήσης της "Ολυμπιακής Αεροπορίας" με προορισμό το Γιοχάνεσμπουργκ και 90 επιβάτες, ανακοίνωσε χτες η εταιρία, με αφορμή τη διάσταση που πήρε το θέμα σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η πτήση δεν έγινε στον προγραμματισμένο χρόνο, λόγω βλάβης στη "μονάδα ελέγχου κλίσεως" του αεροσκάφους. Η βλάβη δεν ήταν δυνατόν να αποκατασταθεί και έτσι αποφασίστηκε, με καθυστέρηση σχεδόν 20 ωρών (;), η πτήση να γίνει με άλλο αεροπλάνο, το οποίο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΑ, παρουσίασε βλάβη στο "σύστημα ελέγχου καλής λειτουργίας των ενδεικτικών λυχνιών και των οργάνων των κινητήρων". Παρά τις προσπάθειες των τεχνικών, η βλάβη δεν αποκαταστάθηκε και έτσι οι επιβάτες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο και αναχώρησαν χτες για τον προορισμό τους, μέσω Λονδίνου και καθυστέρηση 30 ωρών!

Οι αρμόδιοι της ΟΑ, με την ανακοίνωσή τους, εκφράζουν τη λύπη τους για την ταλαιπωρία των επιβατών, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι η "ασφάλεια της πτήσης επέβαλλε τη ματαίωσή της".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ