Πέμπτη 24 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ
ΣΤΟ "ΣΦΥΡΙ"
Ολυμπιακή, Σκαραμαγκάς, ΕΤΒΑ και ΑΤΕ
  • Η "Ολυμπιακή Αεροπορία" παραδίδεται με συνοπτικές διαδικασίες στη βρετανική "Μπρίτις Εργουέις", αφού υπονομεύτηκε πολύμορφα και κατασυκοφαντήθηκε.
  • "Πωλητήριο" μπαίνει και στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αφού χάθηκαν περισσότερες από χίλιες θέσεις εργασίας και "φαγώθηκαν" τεράστια ποσά σε προγράμματα δήθεν εξυγίανσης.
  • Στο χρηματιστηριακό τζόγο μπαίνει η ΕΤΒΑ, αφού εξυγιάνθηκε με λεφτά του ελληνικού λαού, διαγράφοντας θαλασσοδάνεια 1 τρισ. δραχμών, παίρνοντας δημόσια επιδότηση πλέον των 500 δισ. και μειώνοντας το προσωπικό κατά 323 άτομα.
  • Χρονοδιάγραμμα ιδιωτικοποίησης και για την ΑΤΕ, ενώ αλλάζει και ο χαρακτήρας της, με ό,τι αυτά συνεπάγονται, για την ελληνική αγροτική οικονομία και τα μικρομεσαία αγροτικά νοικοκυριά.
  • Καταγγέλλει το ΚΚΕ και καλεί τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων αυτών, όπως και τους αγρότες, ενωμένοι και ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση, να αντισταθούν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ξεπερνώντας τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, σε συνεργασία με άλλους φορείς και κοινωνικές ομάδες, που πλήττονται απ' την ίδια πολιτική.

ΣΕΛ.  6   -   8

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ