Πέμπτη 24 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αρχισαν οι... βράσεις

ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΒΡΑΣΗ να μας ανακατέψετε μην κολλήσουμε! Μιλάμε, για το καθεστώς που χαρακτηρίζει την κατάσταση των κατοίκων της πρωτεύουσας. Εχουμε τη ζέστη (το χθεσινό αεράκι ήταν παραπλανητικό) κι έχουμε και τις φωτιές που ζώνουν την πόλη.

Καμιά δεκαριά μπήκανε χτες (όλως τυχαίως) και η πυροσβεστική, που βέβαια δε φταίει για τις ελλείψεις που έχει, έτρεχε και δεν έφτανε... Προφανώς οι συνήθεις οικοπεδοφάγοι ανέλαβαν πάλι δράση, αφού κάθε χρόνο πετυχαίνει το κόλπο.

Φέτος κάηκαν ξανά κατοικίες, που θα μπορούσαν να εγκλωβιστούν και άνθρωποι, αλλά αυτό δε φαίνεται να τους πτοεί.

Κατά τα άλλα η κυβέρνηση διαφημίζει την πρόοδο του Εθνικού Κτηματολογίου, ως "μεγάλο έργο" που θα βάλει τέρμα στις καταπατήσεις. Μέχρι τότε όμως θα έχει καταπατηθεί το σύμπαν.

ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ,γιατί έτσι γίνονται αυτές οι δουλιές, την παραδώσανε στην "Μπρίτις Εργουέις" την "Ολυμπιακή". Για πότε καταθέσανε την τροπολογία που τους έλυσε τα χέρια, για πότε κλείσανε τη σύμβαση ουδείς τους πήρε χαμπάρι. Οχι τίποτε άλλο, μα θα λένε ότι το κάνουνε... για το καλό μας, για να έχουμε εθνικό αερομεταφορέα που θα προσφέρει σωστές υπηρεσίες και θα έχει εξυγιανθεί. Φυσικά κανένας δεν πιστεύει ότι η βρετανική πολυεθνική ανακατεύτηκε στην ιστορία από... φιλελληνισμό.

Αλλά, από ό,τι φαίνεται, αυτή η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, και πολλά αναμένεται να βγουν στη φόρα, αφού αυτή ειδικά η δημοσία επιχείρηση έχει χρεωμένες πολλές αμαρτίες.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ήταν το σόου, στις επιμνημόσυνες δεήσεις για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν έλειψαν οι κλακαδόροι και όλα τα σχετικά. Συμβουλευτικά, πάντως, έχουμε να παρατηρήσουμε το εξής, ιδιαίτερα σε όσους λένε και ξαναλένε, ότι δεν παίζονται πολιτικά παιγνίδια. Απ' όσο ξέρουμε, μνημόσυνα μπορούν να γίνουν και χωρίς... τηλεοπτικές κάμερες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ