Πέμπτη 8 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι αυταπάτες και ο μονόδρομος

Ακόμη και η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, το κατάλαβε. Αναφερόμαστε στο ερώτημα, με το οποίο αρκετοί ασχολήθηκαν, μετά τις ευρωεκλογές και ορισμένοι ασχολούνται ακόμη, σχετικά με το αν η κυβέρνηση έλαβε ή όχι το μήνυμα του εκλογικού αποτελέσματος. Σημειώνει, λοιπόν, το Κεντρικό Συμβούλιο της Ν. ΠΑΣΟΚ, στην προχθεσινή πολυσέλιδη ανακοίνωσή του: "Αρνείται να συλλάβει το πολιτικό μήνυμα του αποτελέσματος των ευρωεκλογών" και "δε μεταβάλλει την πολιτική, που φανερά η κοινωνία αποδοκίμασε".

Μια, όμως, και οι αυταπάτες πεθαίνουν τελευταίες - για να παραφράσουμε τη σχετική ρήση - η ανακοίνωση συμπληρώνει: "Για να μπορέσει να ξαναμπεί το ΠΑΣΟΚ σε νικηφόρα τροχιά, απαιτείται ριζική αλλαγή της πολιτικής του κατεύθυνσης σε βασικούς τομείς, που όμως συνθέτουν τη γενική πολιτική του φιλοσοφία". Και λέγοντας αυταπάτες, δεν εννοούμε τα περί νικηφόρας τροχιάς του ΠΑΣΟΚ, αλλά, κυρίως, τα περί ριζικής αλλαγής της πολιτικής κατεύθυνσης σε βασικούς τομείς, που, μάλιστα, "συνθέτουν τη γενική πολιτική του φιλοσοφία".

Προφανώς, τα παιδιά δεν έχουν αφομοιώσει ακόμη, το μονόδρομο της ΟΝΕ, της παγκοσμιοποίησης και του νέου δόγματος του ΝΑΤΟ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ