Πέμπτη 8 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Περιοδεία πραγματοποιείται στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στην Π. Ράλλη, σήμερα Πέμπτη, 8/7, στις 9 πμ,από αντιπροσωπεία του Κόμματος, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαυρίκο,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Περιοδεία στο 1ο Νοσοκομείο ΙΚΑ Αθηνών "Η Πεντέλη" πραγματοποιεί, σήμερα Πέμπτη 8.7.99 και ώρα 8 το πρωί,αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τον Αποστόλη Τασούλα, βουλευτή.
  • Περιοδεία στην Ημαθία για το οξυμένο πρόβλημα με τη διάθεση και την τιμή των ροδακίνων, πραγματοποιούν αύριο Παρασκευή στην Ημαθία η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Μπόσκου και ο Γ. Σφυρής από το Αγροτικό Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα στις 10 το πρωί θα επισκεφθούν τη συνεταιριστική βιομηχανία κονσερβοποιίας ΑΛΜΕ. Στις 11 πμ τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μέσης, στις 12 μ τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέος Αλιάκμων και στη 1 μμ τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μελίκης. Στις 9 το βράδυ ο Γ. Σφυρής θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Μελίκη.

  • Η ΚΟΒ Ανέζας Αρτας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους του Κόμματος σε εκδήλωση- συζήτηση, το Σάββατο 10 Ιούλη και ώρα 9.30 μμ στο καφενείο Παναγιώτου Ξενοφών με θέματα: "Εκτιμήσεις για τα εκλογικά αποτελέσματα" και "Σχέδιο Περιφερειακού Διατάγματος που αφορά τις ζώνες προστασίας του Αμβρακικού". Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Ξυλογιάννης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ