Πέμπτη 8 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πληρώνουν αλλά δε βλέπουν τηλεόραση!

Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ στη Βουλή

Πληρώνουν για την ΕΡΤ εισφορά αλλά τηλεόραση δε βλέπουν οι κάτοικοι των χωριών Δροσοπηγή, Λαγκάδα, Κεφαλοχώρι και Πλαγιά Ιωαννίνων. Το ζήτημα έφεραν στη Βουλή με σχετική Ερώτησή τους οι βουλευτές του ΚΚΕ Αποστόλης Τασούλας και Μαρία Μπόσκου και ζητούν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Συγκεκριμένα, στην Ερώτησή τους προς τον υπουργό Τύπου και ΜΜΕ, οι βουλευτές του ΚΚΕ τονίζουν:

"Στα χωριά Δροσοπηγή, Λαγκάδα, Κεφαλοχώρι και Πλαγιά του Δήμου Μαστροχωρίου Ιωαννίνων οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί τα δίκτυα της ΕΤ1, ΝΕΤ αλλά και ιδιωτικών καναλιών δεν καλύπτουν την περιοχή και η λήψη εικόνας είναι από κακή έως αδύνατη. Πικρόχολα σχολιάζουν ότι και αυτοί πληρώνουν και φόρους και εισφορά στην ΕΡΤ, αλλά ΕΡΤ δε βλέπουν. Το αίτημά τους είναι πολύ παλιό και το έχουν θέσει επανειλημμένα προς την κυβέρνηση, αλλά δεν ικανοποιήθηκε.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. υπουργός τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση ώστε να μπορούν να ενημερώνονται και να ψυχαγωγούνται μέσω της ΕΡΤ, αλλά και των ιδιωτικών καναλιών, οι κάτοικοι της ακριτικής και απομονωμένης αυτής περιοχής;".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ