Πέμπτη 5 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Υποπτο παρασκήνιο...

Ολοκληρώθηκε η κούρσα για την απόκτηση της Τράπεζας Εργασίας από τον όμιλο Λάτση. Για όσους γνωρίζουν από "μητέρες" και "θυγατέρες" στον τομέα των εταιριών, απ' όλα είχε ο μπαξές.

"Παρενοχλήσεις",με την προσπάθεια βίαιης απόκτησης των μετοχών της Εργασίας από τη ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ, παρά τη θέληση της διοίκησης της πρώτης.

"Αρραβώνες",ανάμεσα στην Εργασίας και την Πειραιώς, που δημοσιοποίησαν την κοινή τους απόφαση να συγχωνευτούν, προκειμένου από κοινού ν' αντιμετωπίσουν τον Λάτση.

"Τσαλιμάκια",αφού και μετά τη συμφωνία με την Πειραιώς οι καιροσκόποι του ΔΣ της Εργασίας λοξοκοιτούσαν προς την επικείμενη "βελτιωμένη προσφορά" για τα προικιά που δίνει η ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ.

"Απιστίες",μια και δημόσια υποτίθεται πως υλοποιούνταν η συμφωνία με την Πειραιώς αλλά στο παρασκήνιο πύκνωναν οι επαφές με τον... αντίζηλο.

"Χωρισμούς",αφού ξαφνικά ο όμιλος του Σάλλα έμεινε στα κρύα του λουτρού και στο παραπέντε οι της Εργασίας αποφάσισαν να προσφερθούν στον Λάτση.

Στο ταμπλό της Σοφοκλέους, οι παλινωδίες και το καθ' όλα ύποπτο παρασκήνιο είχε ως αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες οι μετοχές τόσο της Εργασίας όσο και της ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ να υποστούν καθίζηση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ