Πέμπτη 5 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ
Επανέφερε θέμα ανασχηματισμού

"Δεν ήταν εύστοχες" οι δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου, αλλά "κατά βάση είναι σωστή η θέση του", σύμφωνα με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ

Το θέμα του ανασχηματισμού φρόντισε να υπενθυμίσει με χτεσινές του δηλώσεις ο Κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος επανέλαβε ότι οι τοποθετήσεις του Γ. Παπανδρέου για το θέμα των μειονοτήτων ήταν "άστοχες". Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ φρόντισε, παράλληλα, να εξαγγείλει... "φθινοπωρινή επίθεση" του κόμματός του ενόψει των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

Μιλώντας στο ρ/σ "Φλας", ο Κ. Σκανδαλίδης αφού είπε ότι "δεν ήταν εύστοχη" η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών, συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι "κατά βάση είναι σωστή η θέση του". Συμπλήρωσε ότι πρέπει να υπάρξει "μια επί της ουσίας συζήτηση" για το θέμα - που τη συνέδεσε με το "μέλλον του Ελληνισμού" - και αφήνοντας "ανοιχτό" παράθυρο για εξελίξεις είπε ότι κάτι τέτοιο δε σημαίνει ότι "θα πάμε σε τελείως άλλη πολιτική".

Οσον αφορά τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, επανέφερε το θέμα του ανασχηματισμού με έντονο τρόπο λέγοντας "όποιοι κουράστηκαν ας πάνε και λίγο στα σπίτια τους", αφού δε θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη "φθινοπωρινή επίθεση" του ΠΑΣΟΚ για την αντιστροφή του κλίματος που καταγράφηκε στις εκλογές. Πρότεινε, δε, "ανανέωση σε όλη την κλίμακα, γιατί όχι και μέχρι την κυβέρνηση".

Σε επικριτικά σχόλια για τον Γ. Παπανδρέου προέβη, τέλος το μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Γ. Δασκαλάκης. Ο στενός συνεργάτης του Α. Τσοχατζόπουλου, ερμηνεύοντας, προφανώς τα περί "φθινοπωρινής επίθεσης" του κόμματός του, αν και τάχτηκε υπέρ της... αναγέννησης της ελπίδας στο λαό, συμπλήρωσε ότι "ανατροπές δραματικές στις πολιτικές που ασκήθηκαν από το 1996, ίσως είναι δύσκολο να τις κάνει κανείς"...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ