Παρασκευή 13 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Νέος έλεγχος από την νομάρχη

Στη Διεύθυνση Επικοινωνιών - Μεταφορών της Αγίας Παρασκευή βρέθηκε χτες η Νομάρχης Αθηνών, Ε. Μπεσμπέα, μετά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε προχτές στην αντίστοιχη υπηρεσία της Νομαρχίας, στο Χολαργό, προκειμένου να διαπιστώσει αν ευσταθούν οι καταγγελίες πως οι Διευθύνσεις είχαν κλείσει "κατ' εντολήν της".

Σύμφωνα με την νομάρχη, οι υπεύθυνοι της Διεύθυνσης Χολαργού - που προχθές ήταν κλειστή - παρερμήνευσαν εγκύκλιό της, σύμφωνα με την οποία από 1η έως και 15 Αυγούστου οι Διευθύνσεις Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΚΤΕΟ της Νομαρχίας Αθηνών, λόγω απουσίας μεγάλου αριθμού υπαλλήλων σε κανονική άδεια και έλλειψης προσωπικού γενικότερα, θα καλύπτουν συγκεκριμένες περιπτώσεις. Και αντίθετα θεώρησαν ότι η υπηρεσία πρέπει να κλείσει. Χθες, πάντως, η αντίστοιχη Διεύθυνση της Αγίας Παρασκευής, ήταν ανοιχτή και δούλευε κανονικά.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι Διευθύνσεις Μεταφορών - Επικοινωνιών λειτουργούν μόνο για τις παρακάτω περιπτώσεις: Εκδοση άδειας Επιβατικού ΙΧ όταν αυτό πρόκειται να μεταβιβαστεί. Παράδοση άδειας οδήγησης, για να καλυφθεί επείγουσα ανάγκη. Επιθεώρηση οχήματος, για την οποία παραπέμπεται από αστυνομική ή άλλη αρχή. Ταξινόμηση νέων οχημάτων.

Οι Διευθύνσεις ΚΤΕΟ καλύπτουν τις παρακάτω περιπτώσεις: Ελεγχο οχημάτων από το Εργαστήριο Ανάλυσης Καυσαερίων του ΚΤΕΟ Ελληνικού. Ελεγχο οχήματος που παραπέμπεται γι' αυτό από αστυνομική ή άλλη αρχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ