Τετάρτη 18 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΕΣΑ στις επόμενες βδομάδες θα οριστικοποιηθούν τα σενάρια για τον κρατικό προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς. Ανεξάρτητα από τα τελικά κονδύλια που θα εμφανιστούν, θα πρόκειται για έναν προϋπολογισμό νέας λιτότητας, αν και λόγω των επερχόμενων εκλογών θα πρέπει να δίνει την αίσθηση της... χαλάρωσης των σκληρών μέτρων (σελίδα 8).

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να φτάσουν μέχρι τη νίκη είναι οι 500 περίπου έκτακτοι μεταλλεργάτες οι οποίοι απασχολούνται σε έργα που έχουν αναλάβει εργολαβικές επιχειρήσεις στα ΕΛΔΑ, καθώς από σήμερα ξεκινούν 48ωρη απεργία (σελίδα 9).

ΑΡΧΙΣΕ χτες με καθολική συμμετοχή και ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην "Ανώνυμη Εταιρεία - Διώρυγα Κορίνθου", οι οποίοι θα χαράξουν το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα μαζί με όλους τους φορείς (σελίδα 11).

ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ τις "φιλικές προτροπές" της κυβέρνησης, που τάχα αποβλέπουν στην ενίσχυση του εισοδήματός τους και να απαιτήσουν αγωνιστικά τις ενισχύσεις που δικαιούνται, καλεί, με ανακοίνωσή του, τους ρυζοπαραγωγούς το Αγροτικό Τμήμα της ΚΟΘ του ΚΚΕ (σελίδα 13).

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του λαϊκού τραγουδιού, ξεκινώντας από τη Μικρασιατική Καταστροφή του '22 και καταλήγοντας στην "αστραφτερή" δεκαετία του '60, επιχειρεί να ξεδιπλώσει η μουσική παράσταση, με τίτλο "Στων Αστέγων τα Παλάτια". Πρώτος σταθμός, το "Θέατρο Κήπου" Θεσσαλονίκης, στις 28 Αυγούστου(σελίδα 14).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ