Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Αρχή σήμερα με Χημεία

Με το μάθημα της Χημείας (Γενικής Παιδείας) ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικές εξετάσεις για τους μετεξεταστέους μαθητές της Β Λυκείου. Αύριο Παρασκευή οι μαθητές θα εξεταστούν στην Ιστορία (Γενικής Παιδείας). Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη με το μάθημα των Λατινικών (Θεωρητικής Κατεύθυνσης) και Χημείας (Θετικής Κατεύθυνσης), ενώ τα σχολεία θα έχουν ήδη ανοίξει από τις 13 Σεπτέμβρη.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος για τελευταία χρόνια θα ισχύσει κατ' εξαίρεση ο θεσμός των μετεξεταστέων. Επίσης, μέχρι τις 26 Σεπτέμβρη θα διδαχθεί η ύλη της προηγούμενης χρονιάς, η οποία δεν είχε ολοκληρωθεί, για τους μαθητές της Β και Γ τάξης του Ενιαίου Λυκείου και από τις 27 Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει η διδασκαλία της φετινής διδακτέας ύλης.

Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στις αίθουσες εξετάσεων μέχρι τις 9 το πρωί, ενώ η εξέταση των μαθημάτων θα ξεκινά στις 9.30 το πρωί. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Με προβλήματα ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικές εξετάσεις για τους μαθητές της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, γιατί το αρχικό σχέδιο της Β Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για δημιουργία εξεταστικού κέντρου στο Επαρχείο Λαγκαδά, δεν εγκρίθηκε από το υπουργείο Παιδείας. Ετσι, δεκάδες μαθητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα μετακίνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ