Τρίτη 28 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Η «παρέα» του Πολύδωρα

Η μεν ΓΣΕΕ δεν πήγε στη σύσκεψη του Πολύδωρα για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, ο πρόεδρός της, όμως, ο Παναγόπουλος της ΠΑΣΚΕ, φρόντισε να προβεί σε δήλωση με την οποία ζήτησε από τους διαδηλωτές, όταν δεν είναι πολλοί στη συγκέντρωση, να... «αυτοπεριορίζονται». Ούτε «συνεννόηση» να είχε κάνει με τον Πολύδωρα...

*

Η δε ΑΔΕΔΥ εκπροσωπήθηκε στη σύσκεψη με τον γενικό γραμματέα της (τον Ηλιόπουλο της ΔΑΚΕ) και μάλιστα εμφανίζεται από τον Πολύδωρα να συμφωνεί με τον περιορισμό!

Αργότερα, η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ, διά του προέδρου της κ. Παπασπύρου (της ΠΑΣΚΕ), ισχυρίστηκε ότι η ΑΔΕΔΥ βάσει παλιότερης απόφασής της δε συμμετέχει σε κανένα διάλογο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων...

*

Ωραία, αλλά μένουμε με την απορία: Πώς γίνεται να «μη συμμετέχει» κι όμως να είναι εκεί;.. 'Η μήπως ο Παπασπύρου θα ισχυριστεί ότι δε γνώριζε πως η ΑΔΕΔΥ εκπροσωπήθηκε στη σύσκεψη από τον Ηλιόπουλο;.. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι όχι μόνο ήξερε, αλλά... παραήξερε κιόλας.

Αυτή και μόνο η τακτική, αποκαλύπτει ποιοι (και πώς) συμμετέχουν στο παιχνίδι της «νομιμοποίησης» των κυβερνητικών μεθοδεύσεων.


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ