Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ούτε σ' αυτό υστερεί

Παπαγεωργίου Βασίλης

«Αν προσέξατε καλά στη σελίδα 48 (σ.σ. του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ) θα δείτε ότι εκεί λέμε το εξής:

Στόχος του προγράμματός μας είναι ποσοστό της συμμετοχής του κράτους του ΟΤΕ να μεταβιβαστεί σε κατάλληλο χρόνο, ώστε η εταιρεία να λειτουργήσει στη νέα απελευθερωμένη αγορά με στρατηγική συμμαχία, αλλά και με κατάλληλο μάνατζμεντ. Δε λέμε δηλαδή ότι θα βρούμε στρατηγικό επενδυτή»... Αυτά έλεγε στις 4 Φλεβάρη 2004 -ένα μήνα πριν τις εκλογές- ο Γ. Σουφλιάς, γραμματέας τότε του Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και υπεύθυνος για το κυβερνητικό της πρόγραμμα. Και συμπλήρωνε: «Δε λέμε δηλαδή ότι θα πάμε σε στρατηγικό επενδυτή και μάνατζμεντ εκτός ελέγχου του Δημοσίου. Αλλο στρατηγική συνεργασία και άλλο στρατηγικός επενδυτής».

Σήμερα, ολ' αυτά έχουν «ξεχαστεί» και η κυβέρνηση της ΝΔ δρομολογεί, και, μάλιστα, με συνοπτικές διαδικασίες, την ολοκλήρωση του ξεπουλήματος του ΟΤΕ, μαζί με την παράδοση του μάνατζμεντ. Και ποια είναι η βασική τους δικαιολογία; Οτι, αυτά προβλέπει το προεκλογικό τους πρόγραμμα, το οποίο ψήφισε ο ελληνικός λαός την άνοιξη του 2004.

Τα σημειώνουμε όλ' αυτά, μόνο και μόνο για μην έχετε την εντύπωση, ότι η ΝΔ υστερεί του ΠΑΣΟΚ στο... άθλημα της διγλωσσίας και της υποκρισίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ