Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για το ΔΣΕ

-- Εκδήλωση προς τιμήν των μαχητών και μαχητριών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας με τη συμπλήρωση των 60 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, σήμερα Τετάρτη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο θέατρο «Δημήτρη Βλησίδη» (τέρμα παραλία Κουμ Καπί) στις 7 το απόγευμα.

-- Εκδήλωση με θέμα «Ο ηρωικός αγώνας του ΔΣΕ. Διδασκόμαστε, εμπνεόμαστε, συνεχίζουμε» και με ομιλητή τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, διοργανώνουν η Σπουδάζουσα Αθήνας και η Οργάνωση ΤΕΙ Λεκανοπεδίου της ΚΝΕ, αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση ιστορικού αρχειακού υλικού, ενώ θα προβληθούν σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα και φωτογραφικό υλικό από την εποποιία του ΔΣΕ.

-- Εκδήλωση για να τιμήσει τα 60 χρόνια από τη συγκρότηση του ΔΣΕ διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων και Φίλων Εθνικής Αντίστασης και ΔΣΕ Ελευσίνας και πέριξ την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη στις 7 το απόγευμα, στο καφέ «GALAXY» (Νικολαΐδου 76) στην Ελευσίνα. Στην εκδήλωση θα ζωντανέψουν μνήμες από το ηρωικό αυτό κίνημα, με ομιλίες, τραγούδια του αγώνα και φωτογραφικό υλικό της περιόδου 1946 - 1949.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ