Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
(Β)ου(Β)άθηκε η «Αυγή»

Σ' ένα σχόλιο υπό τον τίτλο «Τα ψεύδη του "Ριζοσπάστη" για τα ναρκωτικά» ο Β.Β. και η «Αυγή» στις 8/12/2006 κατακεραύνωσαν την εφημερίδα μας ότι ουδέποτε η ΕΙΝΑΠ και η ΟΕΝΓΕ εξέφρασαν οποιαδήποτε αντίρρηση για τη θεραπεία με υποκατάστατα. Και με εισαγγελικό ύφος η λαλίστατη «Αυγή» έγραφε: «Προκαλούμε τον "Ριζοσπάστη" να αποδείξει το αντίθετο».

Την επομένη, ο «Ρ» απάντησε με τρία σχόλια στη χυδαιότητα της «Αυγής». Σ' ένα από αυτά αναδημοσίευσε αποσπάσματα από σχετική απόφαση του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ - εκδόθηκε στις 24/10/2002 και δημοσιεύτηκε στον «Ρ» της 26/10/2002 - με την οποία εξέφραζε «τις επιφυλάξεις του για την κυβερνητική απόφαση της συνταγογράφησης της βουπρενορφίνης - ενός ακόμα υποκατάστατου της ηρωίνης - από τα δημόσια νοσοκομεία».

Από τότε έχει περάσει χρονικό διάστημα πλέον της βδομάδας, αλλά η «Αυγή» έχει (Β)ου(Β)αθεί. Πάντως, αν δεν της φτάνει η απόφαση της ΕΙΝΑΠ ας ψάξει και στα συνέδρια της ΟΕΝΓΕ. Απ' ό,τι μας πληροφόρησαν υπάρχει κι εκεί μια ανάλογη με αυτήν της ΕΙΝΑΠ απόφαση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ