Τρίτη 9 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Δεν κρύβει λόγια ο αστός

«Η μία δυνατή λύση είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τον Συνασπισμό. Η δεύτερη λύση είναι μία κυβέρνηση μεγάλου Συνασπισμού, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τη συμμετοχή ή όχι του ΣΥΝ, θα εξαρτηθεί προφανώς από αυτούς» (ο Θ. Πάγκαλος στο «ΕΘΝΟΣ»).

Η επανάσταση ως εμπόρευμα

«Che Γκεβάρα εικόνες μιας ζωής, με τα ντοκουμέντα και τις άγνωστες φωτογραφίες των αγώνων του μεγάλου επαναστάτη. Ενα πολυτελές λεύκωμα (...) προαιρετικά με 2 ευρώ επιπλέον» (η διαφήμιση στα «ΝΕΑ»).

Περσινά ξινά σταφύλια

«Ηλεκτρονική απάτη με λεία 8 εκατομμύρια ευρώ (...) οι δράστες έστελναν με ηλεκτρονικό μήνυμα στον υπολογιστή των θυμάτων ένα αρχείο μικρής χωρητικότητας το οποίο ο χρήστης δεν μπορούσε να δει. Ωστόσο, το πρόγραμμα αυτό, μόλις άνοιγε το θύμα το μήνυμα, "έτρεχε" στον υπολογιστή, έκλεινε την τηλεφωνική σύνδεση με την εταιρεία και συνδέονταν με αριθμό τηλεφώνου που αντιστοιχεί σε νησί του Ατλαντικού. Ο χρήστης χρεώνονταν με 213,4 ευρώ ανά ώρα όταν η χρέωση σε κάποια εταιρεία παροχής ιντερνέτ στην Ελλάδα ξεκινά από 0,352 ευρώ ανά ώρα. Ο επιχειρηματίας είχε τοποθετήσει το ειδικό πρόγραμμα ακόμα και σε σελίδες του δημοσίου, με αποτέλεσμα από τη στιγμή που έμπαινε ο χρήστης στην παγιδευμένη σελίδα αυτόματα έτρεχε το πρόγραμμα και αντί να χρεώνεται βάσει των ελληνικών τιμολογίων χρεώνονταν βάσει του αριθμού 9011 τον οποίο καλούσε» (το ρεπορτάζ στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ