Παρασκευή 12 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεστιάσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Προς τιμήν των 60χρονων του ΔΣΕ και των 88 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, οι ΚΟ Αχαρνών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση σήμερα Παρασκευή 12 Γενάρη, στις 9 το βράδυ, στην ταβέρνα «Βαγγέλης και υιός» (Λάρνακος 8 και Αχαρνών 238, Αγ. Νικόλαος).

-- Οι ΚΟ Μεσογείων Αττικής του ΚΚΕ καλούν στη συνεστίαση που διοργανώνουν για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος σήμερα Παρασκευή 12 Γενάρη, στην «ταβέρνα του φωτογράφου» (Λεωφόρος Λαυρίου, Παιανία).

-- Η ΚΟ Κορυδαλλού του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, στο κέντρο «Κοκκινιώτισσα» (7ης Μάρτη 101-103), σήμερα Παρασκευή 12 Γενάρη, στις 9.30 μ.μ.

-- Συνεστίαση, στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης, διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 12 Γενάρη η ΚΟ Λαγκαδά της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Θα γίνει στις 9 μ.μ. στο κέντρο «ΠΟΥΛΚΑ» στο Δερβένι.

Το Σάββατο στη «Θεσσαλονικιά»

-- Συνεστίαση προς τιμήν των 88 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος, διοργανώνει αύριο Σάββατο 13 Γενάρη, η ΑΕ της ΚΟ Ανατολικής Υπαίθρου της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Θα γίνει στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα «Βυζαντινή» του κέντρου «Θεσσαλονικιά». Θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης.

Αλλες εκδηλώσεις

-- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ καλεί στη συνεστίαση που διοργανώνει αύριο Σάββατο 13 Γενάρη, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Μέδουσα» (Μεκριζής) στην Κόρινθο, προς τιμήν των 60χρονων του ΔΣΕ.

- Οι ΚΟΒ Ζωγράφου της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλούν στο λαϊκό γλέντι που διοργανώνουν αύριο Σάββατο 13 Γενάρη, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα εργατών Δήμου (τέρμα Κουσίδου).

-- Στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης, η Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στην ταβέρνα «Αλλοτινό» (Σουλίου 183, Αγ. Τριάδα, Πετρούπολη), την Κυριακή 14 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι.

- Οι ΚΟ Αμπελοκήπων της ΚΟΑ του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες οργανώσεις της ΚΝΕ πραγματοποιούν συνεστίαση την Κυριακή 14 Γενάρη, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Ο Νικηφόρος» (Λασκαρίδου 7 και Λουίζης Ριανκούρ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ