Παρασκευή 19 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Στόχος τα πολιτικά, συνδικαλιστικά, δημοκρατικά δικαιώματα

«Οι κουκουλοφόροι πάντα κινούνται στη γραμμή του σκότους. Και στο σκότος κινούνται και οι μηχανισμοί. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με αυτές τις επιλογές και πολιτικές πρακτικές».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Συμπαράταξης για την Αθήνα», αμέσως μετά την τελετή εγκατάστασης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της πρωτεύουσας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, για το αν οι κουκουλοφόροι καλύπτονται από πολιτικά κόμματα. Αναφερόμενος, δε, στο θέμα της ρουκέτας κατά της αμερικάνικης πρεσβείας και τη λειτουργία των καμερών, τόνισε: «Οι ρουκέτες, δείχνουν και αυτές μια κατεύθυνση. Θέλουν να περιορίσουν παραπέρα τα πολιτικά, συνδικαλιστικά, δημοκρατικά δικαιώματα. Θα αγωνιστούμε για περισσότερες δημοκρατικές ελευθερίες και ενάντια στον περιορισμό τους».

Δήλωση για το θέμα των καμερών έκανε και ο Κ. Σκανδαλίδης, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, ο οποίος είπε ότι πρέπει να προστατεύονται τα δημοκρατικά δικαιώματα και πως όπου υπάρχουν κάμερες, να μην είναι ασύδοτος ο κρατικός μηχανισμός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ