Παρασκευή 16 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Και «δικό μας» έργο

Διεκδικώντας για λογαριασμό του την «επιτυχία» της υπογραφής της συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης και ζητώντας από την ντόπια πλουτοκρατία αλλά και τα ιμπεριαλιστικά κέντρα να του «αναγνωρίσουν» τη συνεπή του στάση στην προώθηση της συμφωνίας, το ΠΑΣΟΚ μίλησε χτες για «έργο εξαιρετικής σημασίας», που «αναβαθμίζει τη θέση της Ελλάδος».

Στηρίζοντας πλήρως την κυβερνητική επιχειρηματολογία και συμμετέχοντας στην προσπάθεια παραπλάνησης του λαού, για τα δήθεν... οφέλη, ο υπεύθυνος Ανάπτυξης του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Παπουτσής, δήλωσε ότι αυτό που προέχει σήμερα είναι να προχωρήσουν οι «διαπραγματεύσεις, για τη μεγιστοποίηση των ωφελημάτων για την ελληνική οικονομία». Αφού υπενθύμισε ότι για τη συγκεκριμένη συμφωνία είχαν εργαστεί και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ κάλεσε την κυβέρνηση να ενημερώσει τη Βουλή για το περιεχόμενο της συμφωνίας, αλλά και να γνωστοποιήσει «ποια θα είναι τα ποσοστά που θα αποδίδονται στις εταιρείες που συμμετέχουν» και ποια θα «είναι τα ποσοστά των τελών διέλευσης που θα αποδίδονται στο ελληνικό δημόσιο».

Μιλώντας ο ίδιος στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ισχυρίστηκε ότι ο αγωγός θα συμβάλει «άμεσα και έμμεσα στην επίτευξη της ειρήνης, της ασφάλειας και της συνεργασίας των λαών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ