Πέμπτη 24 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης

Εκδηλώσεις πραγματοποιούν τις μέρες αυτές οι τοπικές Επιτροπές Ειρήνης:

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας, σήμερα, Πέμπτη 24 του Μάη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Παγκάλου 52), διοργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης στην Κούβα και στην Μπολιβαριανή Διαδικασία. Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο πρέσβης της Κούβας Ερμες Ερέρα και η επιτετραμμένη της πρεσβείας της Βενεζουέλας Μαρία Ινές Φονσέκα.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Λαμίας πραγματοποιεί στη Λαμία εκδήλωση σήμερα, Πέμπτη 24 του Μάη, ώρα 8.00 μ.μ., στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Πλ. Ελευθερίας, 4ος όροφος) όπου:

  • Θα γίνει προβολή DVD με θέμα τα ηλεκτρονικά πολεμικά παιχνίδια και οι μισθοφορικοί στρατοί.
  • Θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα «Οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις συνεχίζονται». Ομιλητής: Ο υποναύαρχος ε.α. Γιάννης Ντουνιαδάκης, μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα (ΚΕΘΑ).

- Το Παράρτημα Ηρακλείου της ΕΕΔΥΕ, στο πλαίσιο του Δεκαήμερου Ειρήνης, πραγματοποιεί εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ειρήνη. Ετσι, αύριο, Παρασκευή, 25 του Μάη, θα γίνει η προβολή της ταινίας «Ζ» του Κώστα Γαβρά, με μουσική Μ. Θεοδωράκη. Η προβολή θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. στο υπαίθριο κιόσκι που βρίσκεται στο Πάρκο Γεωργιάδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ