Πέμπτη 24 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ ήδη ξεδιπλώνουν μια σειρά δραστηριότητες, στο πλαίσιο ενός πλατιού πολιτικού ανοίγματος συζήτησης με το λαό για τα προβλήματά του και την πολιτική του Κόμματος, μπροστά και στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Πιο συγκεκριμένα:

Στην Αθήνα, σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο ΚΥΒΕ (γέφυρα Κολοκυνθούς, οδός Εθνάρχου Μακαρίου) στο Περιστέρι θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 το βράδυ, σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας (Λ. Θηβών και Ιερά Οδός) Αιγάλεω, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Αγίου Μελετίου, στα Σεπόλια θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου) η Αχτίδα Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟΑ διοργανώνει σύσκεψη. Θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά, σήμερα Πέμπτη

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Ναυτεργατών στις 11π.μ., στα γραφεία της ΚΟΠ (Καραΐσκου 119), με ομιλητή τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος του ΠΓ του Κόμματος.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Ευγένειας - Χαραυγής στις 8μ.μ., στα γραφεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαραυγής (Μυκηνών 16), με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, Γραμματέα της Αχτιδικής Επιτροπής Δυτικών Συνοικιών της ΚΟΠ.

Στη Λιβαδειά

-- Εκδήλωση διοργανώνει το Σάββατο 26/5, η Αχτιδική Επιτροπή Λιβαδειάς του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αντίκυρας, με θέμα: «Η απελευθέρωση της παραγωγής ενέργειας και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος μέλος του τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε Εβρο - Χαλκιδική αύριο Παρασκευή

-- Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει στις 7.30 μ.μ. στο Πύθιο, η Αχτιδική Επιτροπή Βόρειου Εβρου του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Σταμάτης Γκατζίδης Γραμματέας της ΑΕ Βόρειου Εβρου του ΚΚΕ.

-- Ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 8 μ.μ. σε πολιτική συγκέντρωση στο Στανό Χαλκιδικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ