Πέμπτη 31 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
3η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Πλατύ άνοιγμα και συσκέψεις

Με την κεντρική ανακοίνωση - κάλεσμα του ΠΑΜΕ στο χέρι, συνδικαλιστές όλων των κλάδων σε κάθε γωνιά της χώρας πραγματοποιούν αυτές τις μέρες ένα πλατύ άνοιγμα στους τόπους δουλιάς, προετοιμάζοντας την 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, που θα γίνει στην Αθήνα, στις 16 και 17 Ιούνη.

Στα πλαίσια των συσκέψεων που διοργανώνουν όλο το επόμενο διάστημα οι τοπικές και κλαδικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ, για τον απολογισμό και σχεδιασμό της δράσης και την ανάδειξη αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, η κεντρική σύσκεψη της Γραμματείας Αθήνας του ΠΑΜΕ ορίστηκε για τις 9/6, στις 10 π.μ., στο ξενοδοχείο «Τιτάνια».

Σήμερα Πέμπτη, διοργανώνεται σύσκεψη με εργαζόμενους της ΔΕΗ (6.30 μ.μ., Χαλκοκονδύλη 37). Επίσης, σήμερα, σύσκεψη θα γίνει με πρωτοβουλία του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας στο Μενίδι, στις 7 μ.μ., για ίδρυση τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ στους Δήμους Αχαρνών - Α. Λιοσίων - Ζεφυρίου και εκλογή αντιπροσώπων για τη Συνδιάσκεψη. Σύσκεψη πραγματοποιεί σήμερα στις 7 μ.μ. στο ΕΚΘ και η Επιτροπή ΟΤΑ Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ