Τρίτη 5 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Λέμε και καμιά "παρόλα" να περνά η ώρα»...

«Ο,τι είπαμε εφαρμόζεται»! Το δήλωσε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο προσυνέδριο του κόμματός του, στη Θεσσαλονίκη. Κι απ' ό,τι φαίνεται αυτό θα είναι ένα από τα προεκλογικά σλόγκαν της ΝΔ.

Τόσο μάλιστα ικανοποιημένοι είναι οι Ελληνες από τη «φερεγγυότητα» του πρωθυπουργικού λόγου, που μάλλον θα είναι πλεονασμός από τον κ. Καραμανλή, σε κάθε χωριό και πόλη που θα πηγαίνει, να επισημαίνει τα «έργα» της διακυβέρνησής του. Χιλιάδες και χιλιάδες είναι που «έχουν να λένε» πώς ό,τι ακριβώς είχε υποσχεθεί ο κ. Καραμανλής ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτά και έπραξε ως πρωθυπουργός.

Από πού να ξεκινήσει κανείς και τι να πρωτοθυμηθεί; Τις υποσχέσεις προς τους 250.000 συμβασιούχους;.. Τις εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες που ακόμα ηχεί στα αυτιά τους εκείνη η υπόσχεση που έλεγε «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά»;.. Τις διαβεβαιώσεις για τους πολύτεκνους;.. ΄Η μήπως τις δεσμεύσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς;..

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι οι υποσχέσεις του Κ. Καραμανλή το 2004 προς το λαό γίνονται πράξη. Και εδώ φυσικά είναι που ταιριάζει γάντι αυτό που λέει το γνωστό ανέκδοτο: «Λέμε και καμιά... για να περνάει η ώρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ