Τρίτη 5 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚO του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη 5/6

- Στη 1 μ.μ. τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου «GRAND RESORT LAGONISSI» θα επισκεφθεί ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

- Τα δημοτικά σχολεία της Ν. Ιωνίας θα επισκεφθεί ο Πέτρος Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

- Στις 9 π.μ. στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ) θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δ. Αγκαβανάκη.

- Περιοδεία στις 9 π.μ., στα Δικαστήρια Πειραιά (Σκουζέ), θα πραγματοποιήσει η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Πειραιά.

- Περιοδεία στις 9.30 π.μ., στα συνεργεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που εργάζονται στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.

- Συγκέντρωση της ΚΟ Ν. Φαλήρου, στις 7.30μ.μ., στο πεζοδρόμιο των οδών Ειρήνη & Σμολένσκυ, με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο του Δήμου Πειραιά.

- Στις 6 π.μ. τους εργαζόμενους του Δήμου Κοκκινιάς θα επισκεφτεί η Βέρα Νικολαΐδου βουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 10 π.μ. και στις 12 μ. στην ΑΕΝ Ασπροπύργου θα περιοδεύσει ο Σάββας Τσιμπόγλου μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ.

- Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα αγροτικά ζητήματα» στις 8 το βράδυ στην πλατεία των Βουκολίων. Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης θα είναι ο Γιώργος Νταγκουνάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σε συγκέντρωση, στις 8.30μ.μ., στη Μεγαλόπολη (καφενείο Παπαϊωάννου) θα μιλήσει ο Ν. Γόντικας μέλος του Γραφείου της ΚΟ Πελοποννήσου.

- Περιοδεία σε σχολεία της Θάσου με επικεφαλής τον Δ. Ζαχαριάδη, γραμματέα της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

- Στις 8 π.μ. στην κεντρική βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει ο Γιάννης Ζιώγας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ