Τετάρτη 27 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δίνουν εξετάσεις

Παπαγεωργίου Βασίλης

Αλλο ένα κρούσμα που επιβεβαιώνει ότι η επίθεση στις ταξικές δυνάμεις και το ΠΑΜΕ είναι συντονισμένη και κατευθυνόμενη καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς στις περιπτώσεις της ΠΟΕ - ΟΤΑ και του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, προστέθηκε το Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου.

Από τις εκλογές στο Συνδικάτο αναδείχτηκε πρώτη δύναμη η ΠΑΣΚΕ με 5 έδρες στο ΔΣ και δεύτερη δύναμη η «Ταξική Ενότητα» (στηρίχτηκε από το ΠΑΜΕ) με 4 έδρες στο ΔΣ. Στη συνεδρίαση που έγινε την Παρασκευή 22 Ιούνη για τη συγκρότηση της διοίκησης σε σώμα, η ΠΑΣΚΕ αποφάσισε και πήρε όλες τις θέσεις στο προεδρείο, αποκλείοντας την «Ταξική Ενότητα» ακόμη και από τη θέση του γραμματέα.

Το γεγονός καταγγέλλει στους εργαζόμενους η «Ταξική Ενότητα» και με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι είτε είναι μέσα στο προεδρείο είτε έξω, ασταμάτητα, ταξικά, αγωνιστικά θα συνεχίσει να παλεύει για τα προβλήματα των εργαζομένων στον κλάδο του ξύλου. Οσο για τα τερτίπια του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, το μόνο που φανερώνουν είναι την πρεμούρα τους να καταθέσουν διαπιστευτήρια στα κόμματά τους και στο κεφάλαιο, στρέφοντας τα πυρά τους στον πραγματικό τους αντίπαλο, που δεν είναι άλλος από το ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ